Polle Lautanen Jouluna

16,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Jouluinen keraaminen Polle lautanen, jonka halkaisija on 20 cm.

Lautasen pohjassa on tunnelmallinen kuva tyytyväisestä Pollesta käpertyneenä karsinansa lattialle. Lautasen sisäreunat ja ulkopuoli ovat puhtaan valkoiset. Herkullinen voileipä, letut tai vaikkapa kakunpala maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Lautanen ilahduttaa aamiaisella, välipalalla tai iltapalalla ja se on mainio lahjaidea.

Pollen tallissa on tunnelmaa. Se on asettunut levolle pehmeiden olkien päälle, ja kissa on asettunut sen selän lämpöön nukkumaan. Pollea odottaa suuret porkkanat, eikä se huomaa miten pilttuun reunoilla on pieniä tonttuja. Ovatkohan ne tuoneet Pollelle lahjoja?

Laadukas keraaminen lautanen kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Lautasen voi yhdistää kauniisti valkoiseen kattaukseen tai muihin Furbergin tuotteisiin. Veikeitä ja jouluisia hetkiä kaikille heppafaneille!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet