Ratsastuskengät

Tervetuloa tutustumaan laajaan ratsastuskenkävalikoimaamme! Meiltä löydät ratsastuskengät kaikkiin tarpeisiin ja kaiken tasoisille ratsastajille, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut ratsastaja. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kenkiä ratsastukseen ja tallille, jotka sopivat eri vuodenaikoihin ja käyttötarkoituksiin.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 27 tuotetta

Ratsastuskengät jokaiseen tarpeeseen

Tervetuloa tutustumaan laajaan ratsastuskenkävalikoimaamme! Meiltä löydät ratsastuskengät kaikkiin tarpeisiin ja kaiken tasoisille ratsastajille, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut ratsastaja. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kenkiä ratsastukseen ja tallille, jotka sopivat eri vuodenaikoihin ja käyttötarkoituksiin.

Jodhpurit joka tilanteeseen

Jodhpur kengät ovat erinomainen valinta sekä arkeen että kilpailuihin. Ne ovat mukavat ja kestävät, ja meiltä löydät myös jodhpurit turvakärjellä, jotka tarjoavat lisäsuojaa ratsastuksen aikana. Turvakärjet suojaavat varpaita hevosen astuessa jalalle, mikä lisää turvallisuutta tallilla ja ratsastuksen aikana. Talvijodhpurit ovat erityisesti suunniteltu pitämään jalat lämpiminä talven pakkasissa.

Lasten ratsastuskengät

Meiltä löydät myös laajan valikoiman lasten ratsastuskenkiä. Ratsastuskengät lapsille on suunniteltu erityisesti pienten ratsastajien tarpeisiin, tarjoten mukavuutta ja tukea. Lasten jodhpurit ovat helppoja pukea ja riisua, ja niissä on pienet korot, jotka estävät jalkaa liukumasta jalustimen läpi. Ratsastuskengät lapselle ovat myös helppohoitoiset ja kestävät, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kasvaville jaloille.

Mukavuutta ja turvallisuutta ratsastukseen

Ratsastuskengissä on mukava puuhailla tallilla ja ne antavat hyvän tuen ratsastajan jalalle myös hevosen selässä. Niissä on pieni korko, joka estää jalkaa liukumasta jalustimen läpi, ja ne tarjoavat tukea jaloille ja nilkoille. Jodhpurit, eli ratsastuskengät, sopivat erinomaisesti myös tallilla puuhasteluun ja niiden liukumista estävä pohjamateriaali takaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa.

Lämpimät ratsastuskengät talveksi

Kun talvi saapuu, on tärkeää pitää jalat lämpiminä ja kuivina. Meiltä löydät laadukkaat talviratsastuskengät, jotka on suunniteltu kestämään kylmät ja märät olosuhteet. Talvi jodhpurit ovat erityisen suosittuja, sillä ne tarjoavat mukavuutta ja lämpöä samalla, kun ne ovat helppo pukea ja riisua. Monissa talviratsastuskengissä on myös vedenpitävät ominaisuudet, jotka pitävät jalat kuivina sateisina ja lumisina päivinä.

Jodhpurit vai ratsastussaappaat?

Jodhpurit ja ratsastussaappaat ovat molemmat suosittuja valintoja ratsastajien keskuudessa, mutta ne palvelevat hieman eri tarpeita. Jodhpurit ovat matalavartiset kengät, jotka sopivat erinomaisesti tallilla työskentelyyn ja arkiratsastukseen. Niitä voi käyttää myös chapsien kanssa, mikä tekee niistä monipuolisen vaihtoehdon. Ratsastussaappaat taas tarjoavat enemmän tukea koko jalalle ja saappaista löytyy vaihtoehtoja niin pehmeämmästä nahasta yleis- ja esteratsastukseen kuin kovitetut ratsastussaappaat kouluratsastukseen.

Ratsastussaappaita on mahdollista kustomoida melkeinpä rajattomasti.
Voit tutustua laajaan ratsastussaapasvalikoimaamme täällä.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydelliset ratsastuskengät juuri sinulle ja perheellesi. Meillä on kaikki, mitä tarvitset, olitpa sitten etsimässä lämpimiä talviratsastuskenkiä tai mukavia jodhpureita päivittäiseen käyttöön.