LOIMET

Suomen vaihtelevat säätilat tarjoavat hevosihmiselle jatkuvaa jännitystä etenkin syksyllä ja keväällä. Mitähän sitä pukisi hevosen päälle tänään? Horse & Riderin valikoimasta löydät loimen säälle kuin säälle, hevosille sekä poneille.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään 1–34 of 163 hakutulosta

Loimituksella suojaa jokaisena vuodenaikana

Talvikuukausina ulkoloimet pitävät hevosesi kuivana ja lämpimänä, oli sää sitten kylmä, sateinen, luminen tai tuulinen. Tallissa hevosta suojaa vedolta ja viileydeltä talliloimi, mikäli hevosen oma karvapeite ei riitä ylläpitämään tarvittavaa lämpöä tai hevosen karva on lyhyeksi klipattu.

Kesä tuo tullessaan auringon ja UV-säteilyn sekä ärsyttävät kärpäset ja muut hyönteiset, meiltä löydät myös hyönteis- ja ihottumaloimet suojaamaan hevostasi hyönteisiltä ja niiden aiheuttamilta iho-oireilta.

Miten kuivattaa hevonen?

Hevosen saa nopeammin kuivaksi ja lämpimäksi pesun tai hikoilun jälkeen loimituksella, tähän käyttötarkoitukseen sopii erityisen hyvin fleece- ja villaloimet. Myös kevyet coolerit imevät kosteutta ja varmistavat ettei hevonen kylmety kuivuessaan.

Suojaa hevonen sekä itsesi viileinä vuodenaikoina alkukävelyn ajaksi

Ratsastukseen ja lämmittelyyn soveltuvat loistavasti viltit sekä erityisesti liikkumisen mahdollistavat ja hyvin paikoillaan pysyvät ratsastusloimet. Ratsastusloimia on saatavilla lämpimällä vuorella sekä sadetta pitävillä materiaaleilla. Syksyn uutuutena löydät meiltä myös Kentuckyn heijastavat ratsastusloimet, jotka näkyvät niin pilkkopimeässä, kuin kaatosateessakin.

Horse & Riderin merkkivalikoimasta löytyy loimi jokaisen hevosen erityistarpeisiin

Loimia on saatavilla eri paksuuksilla, materiaaleilla ja ominaisuuksilla Horse & Riderin valikoimasta löydät mm. laadukkaita Kentucky, Bucas, Dyon, QHP, Equitheme ja Wahlstèn loimia. Olemme koonneet kattavan valikoiman kokoja niin poneille- kuin hevosillekin.

Valikoimamme ottaa huomioon asiakkaiden mieltymykset sekä hevosten tarpeet ja löydämme ratkaisun jokaiselle hevoselle. Esimerkiksi Bucas Freedom loimet sopivat erityisen kapeille hevosille, loimen etuosa on leikattu muotoon, joka pysyy hyvin paikoillaan.
Kentucky loimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota materiaaleihin, jotka eivät hankaa hevosen ihoa tai valu taaksepäin hevosen selässä.

Olemme rakentaneet Horse & Rider myymälään sekä verkkokauppaan valikoiman, joka helpottaa talliarkea. Suosimme loimia, joissa on käytännölliset sekä nopeat kiinnitykset, ne asettuvat hyvin hevosen selkään puettaessa, ovat mahdollisimman kevyitä ripustaa kuivumaan ja ennen kaikkea materiaalit kuivuvat nopeasti.

Kaulakappaleelliset loimet

Hevonen menettää kylmällä säällä kehon lämpöä erityisesti kaulastaan ja kaulan lihakset on hyvä suojata kylmältä sekä sateelta. Irrotettava kaulakappale lisää loimen monikäyttöisyyttä, lämpimänä päivänä kaulakappaleen voi irrottaa, jolloin loimi hengittää paremmin.
High Neck malliset loimet puolestaan suojaavat hevosta sään yläpuolelta ja estävät vettä valumasta kaula-aukosta sisään hevosen vartalolle.
Kiinteän kaulakappaleen etu on vedenpitävyys, irrotettava kaulakappale saattaa päästää kiinnityskohdasta vettä läpi kovalla sateella. Loimi kiinteällä kaulakappaleella sopii myös hevosille, jotka ovat laumassa ja he repivät toisiltaan kaulakappaleita leikkiessään, kiinteä kaulakappale pysyy paremmin paikallaan.

Mikäli kaipaat apua juuri sinun hevosellesi sopivan mallin tai koon valintaan, kokenut henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.