Fleece- ja villaloimet

Jos syksyn ja talven viileissä keleissä pitää nimetä jotain ihanaa, on se varmasti mukavan lämpöiset ja tyylikkäät villaloimet. On ihanaa pukea hevosen päälle lämpöinen villaviltti johon voi itsekin kääriytyä satulahuoneessa tai maneesissa. Toisiko joku vielä kupin kaakaota?
Horse & Rideriltä löydät kauniit villaloimet kävelytykseen ja kuljetukseen sekä käytännölliset kosteutta siirtävät kuivatusloimet poneille ja hevosille.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 32 tuotetta

Millainen loimi sopii parhaiten hevosen verryttelyyn?

Talvella hevonen on hyvä suojata kylmältä kävelyn ja verryttelyn ajaksi, etenkin jos hevonen on klipattu sekä loimitettu tallissa ja ulkona. Hevosen suuret takaosan lihakset vertyvät nopeammin, kun se on loimitettu kävelytyksen tai alkuverryttelyn ajaksi.

Enkkuviltit vaviskaa, Kentuckyn fleecemateriaalista valmistetut viltit ja loimet ovat yhtä kauniita kuin perinteinen enkkuviltti, mutta paljon helpompi hoitoisia.
Iso fleece- tai villaviltti suojaa mukavasti hevosen takaosaa ja kylkiä alku- ja loppukäyntien ajan ja viltti on helppo ja nopea pukea hevosen ylle tai riisua pois kun istut itse satulassa. Myös fleece – ja villaloimet ilman mahavöitä sopivat hyvin puettavaksi satulan päälle.

Uudet Kentucky Heavy Fleeceloimet siirtävät hyvin kosteutta ja hikeä pois hevosesta ja loimessa on irrotettavat mahavyöt, joten loimi sopii loistavasti niin verryttelyloimeksi, kuin kuivatusloimeksi talliinkin.
Kentycky Heavy Fleeceloimea löytyy tänä syksynä Heavy Check ruutu– sekä Heavy Stripes raitakuosissa.

Myös Kentuckyn Fleeceviltit sopivat hyvin kävelytysloimiksi, fleeceviltin voi asetella myös ratsastajan reisien päälle lämmittämään alkukäyntien ajaksi. Kentuckyn materiaalit ovat nopeasti kuivuvia, niissä on aitoa villan tuntua, mutta ne ovat helppohoitoisempia. Lika lähtee pois helposti harjaamalla ja Kentuckyn fleeceloimet ovat konepestäviä 30 asteessa.

Aito villa kestää vuosien käyttöä

Aitoa villaa rakastaville meiltä löytyy klassinen Kingslandin villaviltti, joka on aina tyylikäs ja ajaton sekä vuosien käyttöä kestävä valinta.

Parhaiten hevosen päällä ratsastaessa pysyy siihen tarkoitettu ratsastusloimi
Kentuckyn satulan edestä kiinnitettävä ratsastusloimet ja satulan vastinhihnoihin kiinnitettävät Quarter ratsastusloimet ovat ajattoman tyylikkäitä ja pysyvät hyvin paikoillaan ja lämmittävät hevosta.
Kentuckyn ratsastusloimissa on 160g täyte sekä keinokarvavuori, joka jättää hevosta vasten miellyttävän ilmavaran ja on mukavan tuntuinen, eikä hankaa hevosen omaa turkkia vasten sen liikkuessa.

Kuinka pukea hevonen kuljetukseen?

Hevonen on hyvä suojata vedolta ja kylmyydeltä kuljetuksessa loimella joka kuitenkin siirtää kosteutta hyvin pois hevosen iholta. Etenkin trailereihin kerääntyy kosteutta syys- ja talviaikoina kuljetuksen aikana.
Villaloimi on talvella täydellinen valinta kuljetukseen, paksu villa on lämmin eikä hankaa hevosta, mutta se siirtää kosteuden ja hien pois hevosen iholta. Super kylmällä säällä voit myös pukea fleece – ja villaloimen päällekkäin. Alku- keväällä ja syksyllä myös ohuet fleeceloimet, coolerit ja puuvillaloimet ovat käytännöllisiä kuljetuksen aikana, loimi myös pitää hevosen puhtaana kuljetuksen aikana.

 

Kuivatusloimi on hevosihmisen arjen helpottaja

Kuivatusloimi tulee tarpeeseen, kun hevonen tulee saada kuivaksi hiestä pian treenien jälkeen tai se pitää kuivattaa ja pitää lämpimänä pesun jälkeen. Hyvä kuivatusloimi imee ja haihduttaa kosteutta ja on lämmin sekä mukava päällä.
Kuivatukseen täydellisiä loimia ovat mm. lämmin Kentucky Heavy– ja kevyempi Kentucky Cooler Fleeceloimi. Myös kaunis Dyonin puuvillasta valmistettu vohveliloimi sopii hyvin kuivatukseen.
Tulevan talven hitti treenien ja pesun jälkeen on Towell Rug, joka toimii kuin oikea hevosten pyyhe. 100 % microfiber polyesterista valmistettu loimi imee kosteutta tehokkaasti kuivaten hevosesi kylmälläkin säällä nopeasti. Loimesta löytyy myös fullneck kaulakappale, jonka saa kiinni vetoketjulla.

Katseiden kääntäjä kisapaikalla tai äärimmäistä mukavuutta hevosellesi tallissa

Show Rug lämmittelee hevosesi siirryttäessä kilpailu- tai valmennuspaikalle tai sopii täydellisesti talliloimeksi. Kentucky Show Rugissa on vahva 600D ulkovuori ja kaunis timanttitikkaus. 160g täyte ja keinokaninkarvavuori lämmittää, sekä jättää ilmatilaa hevosen ja loimen väliin. Kaninkarvavuori pitää myös hevosesi karvan kiiltävänä eikä aiheuta hankausta tai sähköistymistä.
Tämä suosikki loimi on jokaisen hevosihmisennunelma, uusin kausiväri liila on persoonallinen ja upea.