Ratsastustakit

Ratsastustakkeja löytyy moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen: se suojaa sateelta ja tuulelta, lämmittää pakkasella tai näyttää muuten vain hyvältä! Ja kun olet valinnut juuri tyyliisi sopivan värin, viimeistelee se ratsastusasusi. Horse & Riderilta löydät juuri sinulle sopivan takin eri vuodenaikoihin, tallille ja vapaa-aikaan.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään 1–34 of 36 hakutulosta

Ratsastukseen ja tallikäyttöön suunnitellut takit kestävät käyttöä ja ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia

Ratsastus on laji, joka vaatii tarkkaa varustevalintaa niin turvallisuuden kuin käytännöllisyydenkin kannalta. Yksi olennainen varuste ratsastajalle on takki, joka tarjoaa suojaa sääolosuhteilta sekä mahdollistaa ratsastajan vapaan liikkumisen hevosen selässä. Ratsastustakit eroavat merkittävästi tavallisista takeista niiden erityisen toiminnallisuuden ansiosta. Horse & Riderin valikoimasta löydät sinulle sopivan mallin niin ratsastukseen, kuin tallilla puuhailuunkin.

Hyvin istuva takki on myös turvallinen ratsastajalle, sillä ylimääräiset narut, löysät huput tai liian väljät mallit saattavat vaaratilanteissa jäädä helpommin kiinni, esimerkiksi ratsastajan pudotessa tai hevosen kanssa puuhastellessa. Ratsastustakeissa on yleensä aina irrotettava huppu. Suomen pimeässä syksyssä ratsastajan turvallisuutta lisää myös ratsastustakkien heijastavat yksityiskohdat, jotka tekevät ratsastajan näkyvämmäksi esimerkiksi hämärässä tai pimeässä liikuttaessa.

Laadukkaat ja kestävät materiaalit mahdollistavat ratsastustakille pitkän käyttöiän

Ratsastustakit valmistetaan kestävistä ja teknisistä materiaaleista, jotka tarjoavat suojaa tuulelta, sateelta ja kylmyydeltä. Hengittävä kangas siirtää kosteutta pois ratsastajan hikoillessa, jolloin olo pysyy kuivana ja lämpimänä. Valikoimassamme on monia erilaisia hybridi- toppa- ja untuvatakkeja niin lapsille kuin aikuisillekin. Laadukkaasti valmistetut takit kestävät hyvin tallin askareita ja ratsastustakit on suunniteltu leikkauksia myöten ratsastamiseen, joten ne istuvat kauniisti myös hevosen selässä.

Pitkät ratsastustakit kasvattavat suosiotaan

Pitkä ja lämmin takki on hyvin monikäyttöinen. Pitkä ratsastustakki pitää myös ratsastajan reidet lämpimänä ja takit on suunniteltu niin, että ne päällä voi myös ratsastaa alhaalta aukeavan helman ansiosta. Myös kaatosateessa on hyvä suojautua päästä varpaisiin kumisaappaiden ja pitkän sadetakin avulla, esimerkiksi Mountain Horse Mindy Sadetakki on kevyt ja kauttaaltaan suojaava takki, tyylikäs malli ja kauniit värit piristävät sadepäivänä mieltä. Mindy sadetakissa on myös jalkalenkit, jolloin takin helma pysyy ratsastajan reisien ympärillä myös hevosen selässä.

Useiden pitkien ratsastustakkien monikäyttöisyyttä lisää niiden vettähylkivä- tai täysin vedenpitävämateriaali sekä 2-suuntaiset vetoketjut, jotka lisäävät ratsastajan liikkuvuutta ja mahdollistavat pitkän ratsastustakin käyttämisen myös hevosen selässä, on ihanaa saada reidet takin alle lämpimään alkukäyntien ajaksi tai maastoillessa.

Suomen kesäsää saattaa yllättää myös ratsastajan

Valikoimassamme on kevyempiä ja hyvin hengittäviä takkeja alkusyksyyn, kevääseen ja kesään. Kevyellä vuorikankaalla varustetuissa takeissa on täysin vedenpitävät saumat, jolloin ne eristävät vielä paremmin vettä ja tuulta. Myös kevyttoppatakit ja -liivit ovat suosittuja ratsastustakkeja tuulisiin ja kylmiin kesäiltoihin, toimivat loistavasti myös kisareissuilla jolloin ollaan paljon ulkona säästä riippumatta. Horse & Riderin valikoimasta löydät ratsastustakit myös lapsille. Meiltä voit tilata seuravaatteet logoilla ratsastus- koululle tai seuralle – erityisesti Veljekset Wahlstèn tuotemerkin takit sopivat seuralogojen brodeeraukseen tai painatukseen.

Horse & Rider panostaa tuotevalikoimassa laatuun ja kestävyyteen. Ratsastustakin on oltava kestävä ja tarkoitukseensa sopiva, jotta se kestää omistajallaan mahdollisimman pitkään – unohtamatta juuri sinulle sopivaa tyyliä.