Ratsastustakit

Ratsastustakki suojaa sateelta ja tuulelta, lämmittää pakkasella ja kun olet valinnut juuri tyyliisi sopivan värin, piristää se mieltäkin. Horse & Riderilta löydät juuri sinulle sopivan takin tallille ja vapaa-aikaan.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Sopiva ratsastustakki tuo mukavuutta ja turvallisuutta tallille

Ratsastus on laji, joka vaatii tarkkaa varustevalintaa niin turvallisuuden kuin mukavuudenkin kannalta. Yksi olennainen varuste ratsastajalle on takki, joka tarjoaa suojaa sääolosuhteilta sekä mahdollistaa vapaan liikkuvuuden hevosen selässä. Ratsastustakit eroavat merkittävästi tavallisista takeista niiden erityisen toiminnallisuuden ansiosta. Horse & Riderin valikoimasta löydät sinulle sopivan mallin niin ratsastukseen, kuin tallilla puuhailuunkin.

Suomen pimeässä syksyssä ratsastajan turvallisuutta lisää myös ratsastustakkien heijastavat yksityiskohdat, jotka tekevät ratsastajan näkyvämmäksi esimerkiksi hämärässä tai pimeässä liikuttaessa ja ratsastettaessa. Myös takista irrotettavat huput lisäävät ratsastajan turvallisuutta.

Nykyaikaiset ja kestävät materiaalit

Ratsastustakit valmistetaan kestävistä ja teknisistä materiaaleista, jotka tarjoavat suojaa tuulelta, sateelta ja kylmyydeltä. Hengittävä kangas tuo mukavuutta ja siirtää kosteutta pois ratsastajasta, pitäen olon kuivana ja lämpimänä. Valikoimassamme on monia erilaisia hybridi- toppa- ja untuvatakkeja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Pitkä takki suojaa myös ratsastajan jalkoja

Pitkä ja lämmin takki pitää ratsastajan alaselän aina suojattuna ja lämmittää ihanasti reisiä.
Myös kaatosateessa on hyvä suojautua päästä varpaisiin kumisaappaiden ja pitkän sadetakin avulla, esimerkiksi Mountain Horse Mindy Sadetakki on kevyt ja kauttaaltaan suojaava takki, tyylikäs malli ja kauniit värit piristävät sadepäivänä mieltä.

Pitkien parkatakkien monikäyttöisyyttä lisää niiden vettä hylkivä materiaali, ylhäältä sekä alhaalta avattavat vetoketjut, jotka lisäävät ratsastajan liikkuvuutta ja mahdollistavat pitkän ratsastustakin käyttämisen myös hevosen selässä, on ihanaa saada reidet takin alle lämpimään alkukäyntien ajaksi tai ulkona ratsastettaessa. Helmassa sijaitsevat säädettävät lenkit pitävät takin helman ratsastajan reiden ympärillä hevosen selässä istuttaessa.

Veden pitävyyttä ja keveyttä

Valikoimassamme on ohuita ja hyvin hengittäviä takkeja alkusyksyyn, kevääseen ja kesään. Kevyellä vuorikankaalla varustetuissa takeissa on täysin vedenpitävät saumat, jolloin ne eristävät vielä paremmin vettä ja tuulta. Kauniin väriset veden – ja tuulen pitävät Imperial Riding ratsastustakit ovat loistava valinta välikaudelle ja takkien vyötärönauha lisää takin tyköistuvuutta.

Horse & Riderin valikoimasta löydät ratsastustakit myös lapsille.
Meiltä voit tilata seuravaatteet logoilla ratsastus- koululle tai seuralle – erityisesti Veljekset Wahlstèn tuotemerkin takit sopivat seuralogojen brodeeraukseen tai painatukseen.

Horse & Rider panostaa laatuun ja kestävyyteen. Ratsastustakin on oltava kestävä ja suojaava, jotta se kestää kovaa käyttöä, unohtamatta juuri sinulle sopivaa tyyliä.