Ratsastusliivit

Ratsastusliivi on monikäyttöinen ympärivuoden. Ratsastusliivin taskuihin saat myös vaikka heppanamit ja autonavaimet. Ennen kaikkea hyvin istuva liivi on hyvännäköinen ratsastajan päällä!

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 9 tuotetta

Ratsastusliivi tuo sopivasti lisälämpöä

Ratsastusliivit on suunniteltu tarjoamaan lisälämpöä ratsastajalle ilman, että ne rajoittavat liikkuvuutta yhtä paljon kuin esimerkiksi takit tai pusakat. Toppaliivit pitävät ylävartalon lämpimänä ja lämmittää mukavasti esimerkiksi alkuverryttelyn ajan ja se on helppo riisua pois vaikka istuisit itse hevosen selässä. Kevyemmät liivit ratsastukseen sopivat hyvin myös takin alle tuomaan lisälämpöä ratsastajalle.

Toppaliivi päällä on helppo liikkua ja touhuta Toppaliivit ovat kevyitä ja joustavia, mikä mahdollistaa vapaamman liikkumisen tallilla ja hevosen selässä verrattuna täyspitkiin takkeihin tai pusakoihin. Hyvin istuva toppaliivi ei peitä vartalon asentoa samalla tavalla kuin iso takki, jolloin myös ratsastuksen opettaja tai valmentaja näkee ratsastajan istunnan paremmin ja voi neuvoa sinua keskivartalon käytöstä hevosen selässä vaikka olisit lämpimästi pukeutunut.

Kerrospukeutuminen pelastaa talvella

Ratsastusliivejä voidaan helposti käyttää osana kerrospukeutumista. Voit pukea toppaliivin pitkähihaisen treenipaidan päälle ja toppaliivin päälle mahtuu hyvin vielä paksumpi takki. Erityisen kylmällä säällä voit pukea päällesi toppaliivin, kevyttoppatakin ja vielä päällimmäiseksi pitkän toppatakin. Voit käyttää toppaliiviä ulkona kylmissä sääolosuhteissa toisen takin alla tai sisällä tallissa puuhastellessa tuomaan lisälämpöä. Viileänä kesäpäivänä ohut ratsastusliivi lämmittää ratsastajaa treeneissä tai kisaverryttelyssä ja suojaa esimerkiksi kilpailuissa kisatakkia likaantumiselta.

Kuluvan talven ehdoton hitti on pitkät toppaliivit
Pitkä yli polven ulottuva toppaliivi suojaa reisiä pakkaselta ja tuulelta, esimerkiksi kävelyttäessä hevosta. Kingsland Fayth toppaliivi tuo lämpöä myös arkipäivään esimerkiksi kauppareissulla ja on niin tyylikäs, että voit yhdistää sen vapaa-ajan vaatteisiisi.

Tiimiliivi on pop

Ratsastusliivit oman tallin tai seuran logoilla on tyylikäs tapa erottua ja oman tiimin logo toppaliiviin painettuna on ajaton hitti, joka tekee liivistä vielä persoonallisemman ja lisää tiimihenkeä. Esimerkiksi Wahlsten toppaliivit ja aina yhtä tyylikkäät Kingsland Classic liivit ovat hyviä vaihtoehtoja seuratuotteiksi tai omaksi tiimiliiviksi. Kysy rohkeasti tarjousta!

Ratsastusliivi keinokuidulla vai aidolla untuvalla?

Untuvaliivit ovat muhkeita, hyvin hengittäviä ja ne eristävät kylmää lähes täydellisesti. Laadukas untuvaliivi on aina hyvä valinta ja vaikka se on paksu, liivi on päällä erityisen kevyt. Keinokuidulla täytetyt ratsastusliivit ovat myös kestävä valinta. Keinokuidulla täytetyt toppaliivit ovat helppohoitoisia, konepestäviä ja helppoja kuivattaa. Nykyään keinokuitutäytteet ovat kehittyneet valtavasti ja niillä saadaan untuvankaltainen lämmöneristys. Ne myös sietävät käytössä enemmän kosteutta kuin aito untuva. Keinokuitu on usein myös edullisempi vaihtoehto.

Kingland Classic ratsastusliivit ovat asiakkaidemme kestosuosikkeja

Kingsland Classic Unisex Kevyttoppaliivi on suosittu tuote miehille ja naisille, kevyttoppaliiviä voi käyttää ympäri vuoden. Liivin kyljissä on elastista softshelliä, joka tekee siitä erittäin istuvan ja sen pintamateriaali on vettähylkivää ja hengittävää. Täyte on keinokuitua, joten liivi on helppohoitoinen. Tämä liivi on klassinen ja aikaa kestävä, laadukas toppaliivi ratsastukseen – ollen myös erittäin edustavan näköinen treeneissä ja kisaverryttelyssä.

Kingsland Classic malliston lämmin untuvaliivi, kestää käyttöä monta vuotta ja on kaunis ja ajattoman tyylikäs. Suositussa liivissä on irrotettava huppu ja muhkeasta täytteestään huolimatta liivi päällä liikkuminen on helppoa ja mukavaa.