Ratsastusloimet

Ratsastatko paljon ulkona ja kaipaat lämmittävää, sateenpitävää tai heijastavaa ratsastusloimea? Tai onko hevosesi klipattu ja kaipaa lämmikettä verryttelyyn, vai muuttuuko maneesinne talvella jääkylmäksi arkkupakastimeksi? Ratsastusloimi auttaa, kaikissa näissä tilanteissa, Horse & Rideriltä löydät loimen joka suojaa hevostasi sekä tarvittaessa sinuakin.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 24 tuotetta

Heijastavat ratsastusloimet näkyvät pimeässä ja lämmittävät hevosta

Syksyn paras uutuus on Kentuckyn heijastavat ratsastusloimet, turvallisuus voi olla tyylikästä! Kentucky Reflective Heijastava Ratsastusloimi ja Quarter Reflective Heijastava Ratsastusloimi on kauttaaltaan heijastavaa kangasta, loimi heijastaa pimeässä ja näkyy kovassa rankkasateessakin kauaksi. Täysin vettä hylkivä heijastinpinta pitää hevosen kuivana ja pehmeä fleevuori lämmittää mukavasti.

Ratsastusloimi pysyy hyvin paikoillaan

Ratsastusloimi pysyy hyvin paikoillaan myös hevosen ravatessa ja laukatessa, häntälenkki estää tuulta nappaamasta loimea mukaansa. Ratsastusloimet kiinnitetään tavanomaisesti joko satulan etupuolelta tarranauhalla ja sijoitetaan satulan siiven alapuolelle tai tarrakiinnityksillä vastinhihnoihin, jolloin loimi ei tule satulan päälle lainkaan, eikä myöskään hankaa satulaa.

Saderatsastusloimet suojaavat myös satulan

Saderatsastusloimet on valmistettu ohuesta täysin vedenpitävästä materiaalista, nämä super kätevät loimet mahtuu pieneen tilaan ja on usein hyödyllisiä esimerkiksi kisareissuilla. Saderatsastusloimissa on myös kiinteä kaulakappale, joka suojaa myös hevosen niskan sateelta ja pitää harjan siistinä.
Myöskään satula ei pidä sateesta, saderatsastusloimien alle mahtuu hyvin myös satula ja Bucasin ja Equilinen saderatsastusloimissa on myös reiät jalustimia varten, joten voit myös kävellä loimi päällä selästä.

Fleeceviltti pitää myös sinut lämpimänä alkukäyntien ajan

Kentuckyn Wool-alike materiaalista valmistetut Fleeceviltit ovat kuin villaa. Miellyttävä, lämmin ja pehmeä fleecemateriaali on helppohoitoinen, irtolika lähtee helposti pois harjaamalla ja viltin voi konepestä 30 asteessa. Fleeceviltti lämmittää hevosta kaulalta takaosalle saakka ja satula mahtuu kätevästi viltin alle. Voit itsekin vetää viltin jalkojesi suojaksi selästä kävellessä ja viltti on kevyt riisua, sekä pukea hevosen päälle myös maneesin tai kentän laidalla.
Syksyn uutuusvärit ovat Kentucky Heavy Check ruutukuvio sekä Heavy Stripes raitakuvio, löydät myös klassisen tyylikkään tummansinisen tai mustan viltin sekä lämpimän sävyisen Fishbone kuvion.


Lämpöä hevoselle ratsastuksen aikana

Klipatut hevoset ovat tallissa ja ulkona aina loimitettuja, joten kylmällä säällä hevonen on hyvä suojata osittain myös sen liikkuessa. Lämpöä isoille takaosan lihaksille tuo pehmeistä materiaaleista valmistetut ratsastusloimet. Kentuckyn ratsastusloimi kauniilla tikkikuviolla on tyylikäs ja ajattoman kaunis loimi, joka palvelee sinua ja hevostasi usean talven ajan. Ratsastusloimen sisäpinta on keinokaninkarvaa, joka jättää ilmavaran hevosta vasten, eikä hevosen oma karva tartu vuoreen tai hankaudu.
Kentucky Heavy Fleece Ratsastusloimi puolestaan siirtää kosteutta pois hevosen iholta ja kuivuu nopeasti, eli loimi ei muutu kostean kylmän tuntuiseksi, vaikka hevonen hikoilisi kovastikin liikkuessaan loimi päällä.

Horse & Rider valikoimasta löytyy myös fleece- ja villaloimia, jotka sopivat hyvin alkukävelyyn maasta- tai selästä käsin, tutustu kuivatukseen ja kävelytykseen soveltuviin loimiin.

Asiakaspalvelijamme ovat kokeneita hevosalan osaajia ja autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri teidän käyttätarkoitukseen sopivan tuotteen. Olemme rakentaneet valikoimamme palvelemaan harrastamista ja työskentelyä Suomen vaativissa sääolosuhteissa.