Talvitakit

Talvella sää on kylmä, tuulinen ja kostea, jotta voit keskittyä kylmyyden sijasta hevosiin ja ratsastukseen on tärkeää pukeutua lämpimästi tallille. Lämpimään ja pehmoiseen toppatakkiin pukeutuneena hevostelu sujuu mukavassa tunnelmassa valkoisten lumihiutaleiden leijaillessa taivaalta.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 19 tuotetta

Hyvä talviratsastustakki eristää kehoasi kylmyydeltä ja pitää olon mukavana. Horse & Rider valikoiman laadukkaat talviratsastustakit on suunniteltu tarjoamaan riittävästi liikkumatilaa ja joustavuutta, jotta hevosen hoitaminen ja ratsastaminen on paksussakin takissa helppoa ja mukavaa.

Suojaudu kostealta ja pimeältä säältä

Kylmä tuuli lisää kylmyyden tuntua, joten hyvä takki suojaa tuulelta ja kosteudelta. Olemme myös kiinnittäneet huomiota likaa hylkiviin materiaaleihin, jotka lisäävät talvitakkien käytännöllisyyttä.

Talvella päivänvaloa nähdään vain hetki ja pimeää aikaa riittää. Hevosten käsittely pimeässä tai hämärässä voi olla vaarallista ilman heijastimia. Monissa talviratsastustakeissa on heijastavia elementtejä, jotka tekevät sinusta paremmin näkyvän ja siten lisäävät sinun ja hevosesi turvallisuutta.

Kerrospukeutuminen kannattaa

Talviratsastustakki on yksi osa kerrospukeutumista, joka on tehokas tapa säädellä kehon lämpötilaa eri olosuhteissa. Voit lisätä tai vähentää kerroksia tarpeen mukaan riippuen lämpötilasta. Valikoimassamme on paljon lyhyitä talvitakkeja, jotka sopivat ratsastamiseen,treenien jälkeen voit pukea lyhyen takin päälle pitkän väljemmän talvitakin joka pitää sinua lämpimänä esimerkiksi loppukäyntien ajan ja suojaa matkalla maneesista tai kentältä talliin. Mountain Horse Alicia talvitakissa ratsastajan ja varusteiden suojaaminen on viety erityisen pitkälle. Takin hihansuut ovat kaarevat ja ne suojaavat ratsastajan käsiä, ratsastushalkiossa on avatessa keskellä ohut kangas suojaksi satulalle sekä tuulta vastaan ja takin helmassa säädettävät lenkit, jolla saat helman pysymään reiden ympäri myös ratsastaessa.