Ulkoloimet

Sataa sataa ropisee. Sadepäivä, syksyn kurakelit ja talven viimat ovat huomattavasti mukavampia niin hevoselle, kuin ratsastajallekin, kun hevonen on suojattu säähän sopivalla vedenpitävällä ja kuralta suojaavalla loimella.
Horse & Riderilla on laaja valikoima erilaisia ulko- ja sadeloimia vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään 1–34 of 55 hakutulosta

Kevyessä kesäsateessa hevosen voi suojata vuorettomalla, hyvin hengittävällä ja kevyellä sadeloimella, kun taas ilmojen viiletessä vedenpitävyyden lisäksi loimituksella halutaan myös lisälämpöä hevosen lihaksistolle. Valikoimastamme löydät hevosellesi suojaa jokaiselle vuodenajalle eri paksuuksilla:
50g, 100g, 150g, 200g ja 300g.

Milloin loimittaa hevonen ulos?

Ulkoloimi suojaa hevosta erilaisilta sääolosuhteilta, kuten tuulelta, kosteudelta, sateelta ja pakkaselta. Erityisesti kylmällä ja kostealla säällä hevosen oma karva ei välttämättä tarjoa riittävää suojaa, jolloin paksusta ulkoloimesta on apua hevosen lämmönsäätelyssä. Ulkoloimi auttaa pitämään hevosen lämpimänä ja kuivana estämällä veden tunkeutumisen karvan läpi ja tarjoamalla lisäeristystä. Ulkoloimet on valmistettu sateen pitävällä ja kestävällä materiaalilla ja ne on suunniteltu pysymään hyvin hevosen päällä sen liikkuessa tarhassa.

Hevosten tarve loimitukselle tarhauksen tai laiduntamisen ajaksi on yksilöllinen. Hevoset, jotka ovat alkujaan jalostettu kylmissä olosuhteissa kasvattavat luontaisesti paksumman talvikarvan eivätkä välttämättä tarvitse loimitusta ulos, ellei säätilat ole äärimmäisen ankarat.
Urheiluhevoset, jotka eivät kasvata niin pitkää talvikarvaa tai hevoset ja ponit, joiden karvapeite on klipattu tulee suojata kylmältä loimittamalla.

Ulkoloimia hevosille, poneille ja varsoille

Valikoimastamme löydät hevosellesi suojaa jokaiselle vuodenajalle eri paksuuksilla:
50g, 100g, 150g, 200g ja 300g.

Horse & Rider valikoima on täynnä kauniita värejä ja kuoseja niin hevosille kuin poneillekin. Myös pikkuponeille on kokoja, esimerkiksi vedenpitävä ja hengittävä vahvalla Rip-Stop 600D pinnalla varustettu Bucas Freedom loimimalli sopii hyvin siroille hevosille sekä poneille.

Meillä on myös valikoima super suloisia varsaloimia kauniissa väreissä.

Ohuet vuorettomat loimet suojaavat sateelta ja tuulelta

Sadeloimi on suunniteltu erityisesti suojaamaan hevosta sateelta, se estää veden imeytymisen karvan läpi ja pitää hevosen kuivana kosteassa säässä. Ohut vuorelliset ja vuorettomat sadeloimet toimivat myös hyvänä tuulen suojana ja auttavat hevosta ylläpitämään kehon lämpöä. QHP Sadeloimet ovat vuorettomia, vahvoja, hyvin hengittäviä ja hyvän hinta-laatusuhteen loimia, jotka suojaavat hevosen selkää ja takaosaa kastumiselta. Jos kaipaat vuoretonta ja erittäin kestävää sadeloimea johon saa myös liitettyä kaulakappaleen, suosittelemme esimerkiksi Kentucky Classic All Weather 0g Sadeloimea.

Uutta – sadeloimi jonka voi pukea kostean hevosen päälle!

Uutuutena tulevaan syksyyn Horse & Riderin valikoimaan saapui super kätevä Kentucky All Weather Quick Dry Fleece sadeloimi. Sateen pitävän loimen voi heittää treenien tai kevyen pesun jälkeen kosteankin hevosen päälle, sillä sadeloimessa on nopeasti kuivuva fleecevuori. Jos sinulla ei ole aikaa kuivatella hevosta, tai haluat saada sen pian treenien jälkeen ulos tarhaamaan, loimi palvelee sinua ja hevostasi täydellisesti. Loimen vuori imee tehokkaasti kosteuden ja varmistaa, että hevosellesi ei tule kylmä kuivatellessaan loimen alla, tämä loimi on syksyn paras hankinta.

Suojaa hevosesi ja satulasi sateelta

Kisareissuilla, tai maastossa hevosta ja sen varusteilta sateelta suojaa kätevät ratsastussadeloimet, jotka ovat mitoitukseltaan hieman normaalia isompia. Tällöin satula mahtuu hyvin sadeloimen alle. Nämä vuorettomat ratsastussadeloimet ovat kompakteja ja ne on helppo pakata pieneen tilaan, kevyt loimi on helppo pukea hevosen päälle.

 Antibakteerinen kestävä loimi ulkoiluun

Kentucky panostaa yksityiskohtiin, jotka tuovat hevoselle äärimmäistä mukavuutta. 600D Rip Stop materiaali on vahva, mutta pehmeä ja mukava päällä ja Kentucky ulkoloimien antibakterinen 210T polyestervuori on miellyttävä, siihen ei tartu karvat eikä hajut kiinni. Antibakterinen kangas sopii erityisesti herkkäihoisille hevosille ja ominaisuus löytyy mm. 50g, 150g ja 300g Kentucky Classic All Weather malleista.

Äärimmäistä suojaa pakkaselta ja tuulelta

300g paksuinen toppaloimi suojaa kovallakin pakkasella, QHP Collection loimi on vedenpitävää 600D materiaalia ja mallin säätömahdollisuudet ovat hyvät, loimen kiinteän kaulakappaleen etuosa on leikattu erityisen hyvin, jolloin hevosen kaulan alaosa on myös suojattu.