Equine America

Equine America on perinteinen perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus hevosten ravintolisistä.
Kaikki Equine America tuotteet valmistetaan Euroopassa elintarviketeollisuuden standardien mukaisissa tehtaissa käyttäen vain tuoreimpia, innovatiivisimpia ja tehokkaimpia ainesosia, joita on saatavilla hyväksytyiltä toimittajilta.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään 1–34 of 50 hakutulosta

Equine America on perinteinen perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus hevosten ravintolisistä.
Phil ja Julie Middleton perustivat Equine American vuonna 1997, ja nyt sitä johtaa heidän poikansa Lee. Vuonna 2018 Lee otti mukaan maailman johtavan hevosravitsemusasiantuntijan Deborah Lucasin (MSc.Eq.S.:n, CBiol., R.Nutr.) ja siirsi kaiken tuotannon Yhdysvalloista Eurooppaan. Nyt Deborah on avainasemassa kaikkien Equine America tuotteiden suunnittelussa ja formuloinnissa, aina alkuperäisestä Cortaflexista® lähtien laajaan valikoimaan erittäin tehokkaita lisäravinteita sekä hoitotuotteita hevosille, lemmikeille ja ihmisille.

Equine Americalla on käytössä ainutlaatuinen, uusi sormenjälkilaserlaatutestaus kaikille ainesosille. Tämä varmistaa tasaisen vahvuuden ja laadun sekä ainutlaatuisen sekoitusprosessin, joka varmistaa, että jokainen kauha sisältää yhtä suuret määrät vaikuttavia aineita.