Equine America Forget Flies In-Feed Solution 1L

39,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Equine America Forget Flies In-Feed Solution käyttää innovatiivista uutta teknologiaa ja luonnollisia ainesosia ötököiden karkottamiseen!

Uusinta tutkimusta ja innovatiivista, patentoitua teknologiaa hyödyntävä Forget Flies In-Feed Solution yhdistää uusia, mutta luonnollisesti johdettuja ainesosia.
Ruoansulatuksen aikana vaikuttavat aineet imeytyvät suolen seinämän läpi ja verisuoniin. Nämä haihtuvat orgaaniset öljyyhdisteet kuljetetaan sitten verisuonijärjestelmän kautta iholle, jossa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa tehdyt laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä yhdisteet stimuloivat haitallisia reaktioita kärpästen ja muiden ulkoloisten ja purevien hyönteisten aistireseptoreissa, mikä johtaa merkittävän hylkivään vaikutukseen.

Nämä vaikutukset saavutetaan erityisellä tekniikalla, joka muuttaa luonnollisia rikkipohjaisia yhdisteitä estämään kärpäsiä laskeutumasta hevosen selkään.

Forget Flies In-Feed Solution edut

  • Erittäin maistuva ja 25 ml helposti sekoitettuna päivittäiseen rehuun.
  • Yhdistelee ainutlaatuisesti standardoituja polysulfideja, jotka on valmistettu luonnollisesti valkosipulista, MSM:stä ja metioniinista, käyttämällä erikoistunutta patentoitua teknologiaa, poistaen merkittävät vaihtelut, joita esiintyy suorassa valkosipulissa, varmistaakseen optimaalisen tuloksen jokaisella rehulla.
  • Ainutlaatuiset molekyylisormenjälkipolysulfidit imeytyvät rehusta ja imeytyvät verenkiertoon.
  • Veri kuljettaa luonnollisia orgaanisia haihtuvia yhdisteitä iholle.
  • Haihtuvia yhdisteitä vapautuu hevosen ympärillä olevaan ilmaan ja ne stimuloivat haitallisia reaktioita kärpästen aistireseptoreissa.
  • Kärpäset ja muut purevat hyönteiset ja ulkoloiset karkotetaan eivätkä laskeudu hevosen selkään!
  • Se sisältää myös muita tärkeitä ainesosia, jotka tukevat ihon ja turkin terveyttä, mukaan lukien orgaanista sinkkiä, cider vinegar  ja merilevää.
  • Luonnollisesti johdettu tuote patentoidulla tekniikalla, ei haitallisia kemikaaleja ja on ympäristöystävällinen.
Paino 1 kg (kilogramma)

Viimeksi katsotut tuotteet