Bootsit hevoselle

Bootsit joita moni kutsuu myös putseiksi suojaavat hevosen jalkoja polkemilta ja vammoilta, joita voi syntyä esimerkiksi tarhassa tai laitumella liikkuessa, kuljetuksen aikana tai ratsastuksen yhteydessä.

Kun valitset bootsit hevosellesi, muista kiinnittää huomiota materiaaliin, istuvuuteen ja käyttötarkoitukseen.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 15 tuotetta

Bootsit joita moni kutsuu myös putseiksi suojaavat hevosen jalkoja polkemilta ja vammoilta, joita voi syntyä esimerkiksi tarhassa tai laitumella liikkuessa, kuljetuksen aikana tai ratsastuksen yhteydessä. Kun valitset bootsit hevosellesi, muista kiinnittää huomiota materiaaliin, istuvuuteen ja käyttötarkoitukseen.

Neopreenibootsit 

Yksi suosituimmista bootsien materiaaleista on neopreeni. Neopreeni bootsit ovat erittäin kevyet ja tarjoavat hyvän suojan hevosen jaloille. Paksu neopreeni-materiaali suojaa erityisen hyvin hokin polkemilta, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan esimerkiksi tarhaukseen. Lisäksi neopreenibootsit ovat usein hengittäviä, mikä pitää hevosen jalat kuivina ja mukavina käytön aikana, neopreeni myös kuivuu erittäin nopeasti.

Kevlar bootsit

Kevlar on pelastus monelle hevosen omistajalle, joilla on jatkuvia haasteita irtokenkien kanssa. Toinen suosittu vaihtoehto on Kevlar bootsit. Nämä tekniset ja erittäin kestävät bootsit tarjoavat erinomaisen suojan polkemilta, erityisesti maastoesteillä tai hevosille, jotka pudottavat helposti kenkiä. Kevlarin vahvistama takaosa suojaa jalkoja tehokkaasti iskuilta ja hankaukselta, samalla kun materiaali on likaa hylkivä ja kestävä.

Ihanan pehmoiset karvabootsit

Karvabootsit ovat pehmeä vaihtoehto, jossa on keinokarvareunus. Nämä bootsit ovat erityisen hyviä estämään hankaumien syntymistä ja tarjoavat mukavan istuvuuden hevosen jalan ympärille. Karvareunuksen ansiosta ne sopivat erinomaisesti kouluratsastukseen tai kuljetuksen ajaksi, jolloin hevosen jalat saattavat altistua hankauksille.

Kestävät keinonahkabootsit

Nahka bootsit tarjoavat myös hyvän suojan ja kestävyyden. Keinonahkapäällysteiset bootsit hylkivät likaa ja vettä tehokkaasti ja tarjoavat samalla hyvän suojan kavion polkemilta. Ne ovat ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja helppohoitoista vaihtoehtoa.

Muista putsata bootsit säännöllisesti

Likaiset putsit voivat hiertää hevosta aiheuttaen ihoärsytystä tai pahimmillaan vaurioittaa ihoa.
Harjaa ratsastuksessa käytetyistä putseista hiekka pois joka käytön jälkeen ja pese putsit säännöllisesti. Tarhaputsit on hyvä huuhtoa vedellä, niiden ollessa kuraiset. Suurin osa valikoimamme putseista on konepestäviä.