Sadetakit

Taistele sadepäiviä vastaan ja suojaudu päästä varpaisiin tallilla. Suojaudu sateelta pitkällä sadetakilla tai nappaa mukaan kisoihin tai treeneihin ohut sadetakki jonka saat pakattua pieneen tilaan.

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 11 tuotetta

Älä anna tuulen ja sateen estää harrastuksen parissa nauttimista. Horse & Riderillä panostamme laadukkaisiin ja toiminnallisiin ratsastusvarusteisiin ja sadetakkivalikoimastamme löydät takin joka pitää sinut kuivana syksyn ja kevään sateissa ratsastaessa sekä suojaa vaatteitasi kilpailuissa. Löydät myös paljon lämpimällä vuorella varustettuja vettä hylkiviä ratsastustakkeja pitkinä, sekä lyhyinä malleina.

Vedenpitävä ja hengittävä takki tekee tallilla puuhailusta miellyttävämpää

Tärkeimpiä ominaisuuksia ratsastussadetakeissa on vedenpitävyys, hengittävyys sekä liikkuvuus. Ratsastaessa ja tallilla puuhastellessa tulet todennäköisesti hikoilemaan, joten on tärkeää valita hengittävästä materiaalista valmistettu sadetakki, joka sallii kosteuden haihtumisen ja pitää olosi mukavana.

Takki joka mahdollistaa hyvän liikkuvuuden on myös turvallinen

Ratsastaessa ja hevosta hoitaessa tarvitset riittävän liikkuvuuden, jotta hevosen käsittely on luontevaa ja turvallista. Sadetakki puetaan usein toisen takin tai paidan päälle, joten olemme valikoineet malleja, joissa on tilaa liikkumiseen käsivarsien ja hartioiden alueella. Alhaalta ja ylhäältä avautuva vetoketju ja pitkissä takeissa vetoketjulla tai neppareilla avautuvat halkiot takin takana tai sivuilla lisäävät liikkuvuutta ja suojaavat ratsastajaa kastumiselta myös hevosen selässä.

Näy hyvin myös pimeässä

Turvallisuutta sadetakeissa lisäävät myös irrotettavat huput – sekä heijastinnauhat, jotka lisäävät näkyvyyttä pimeässä, sumuisessa tai sateisessa säässä. Equiline Rawek Unisex Sadetakissa on myös säädettävä huppu joka mahtuu myös kypärän päälle, tämä saderatsastustakki sopii niin naisille, kuin miehillekin.

Pidä sadetakki mukana reissussa

Vuorettomat sadetakit suojaavat ratsastajaa esimerkiksi kilpailuissa, nämä läpinäkyvät sadetakit ovat edullinen vaihtoehto jonka saa pakattua pieneen tilaan. Kisamatkalle mukaan mahtuu Kingsland Classic tai QHP Sadetakki.