Talviratsastushousut

Lunta tuiskuaa ja pakkanen paukkuu, silloin mukavat ja pehmeät talviratsastushousut pitävät sinut lämpimänä hevosen selässä. Saatko nauttia talvella maneesin suojasta, mutta kaipaat kuitenkin fleecevuorellisia tai softshell ratsastushousuja lämmittämään? Kun ratsastat ulkona täysin säiden armoilla ja saat nauttia aurinkoisista talvimaastoretkistä, suosittelemme pukemaan päälle vettähylkivät topparatsastushousut

Lue lisää
Kategoriat
Väri
Koko
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 23 tuotetta

Horse & Riderin valikoimasta löydät fleecevuorelliset talviratsastusleggingsit ja softshellratsastushousut normaalilla sekä korkealla vyötäröllä. Valikoimassamme on myös paksummin topattuja tuulen ja sateenpitäviä ratsastushousuja.

Fleecevuorelliset ratsastushousut ja leggingsit

Pehmeä harjattu fleecevuori lämmittää ratsastaessa mukavasti ja talviratsastushousujen joustava  strechmateriaali mahdollistaa täydellisen mukautumisen hevosen liikkeeseen.
Fleecevuorellisten ratsastusleggiengsien ja softshellratsastushousujen korkea vyötärönauha pitää housut hyvin paikoillaan ja suojaa myös alaselkää kylmältä.

Grippi- vai mokkapaikkaiset talviratsastushousut?

Suuri osa ratsastajista on tykästynyt grip-paikkaisiin ratsastushousuihin, joiden etu on gripin tuoma pito, sekä housujen äärimmäinen joustavuus ja mukavuus. Monet pitävät edelleen myös mokkapaikkaisista housuista, jotka ovat paksumpaa materiaalia ja suojaavat ratsastajan ihoa hankautumiselta. Jos etsit mokkapaikkaista fleecevuorellista ratsastushousua, suosittelemme Pikeurin Highwaist McCrown Thermo Ratsastushousuja.

Softshell suojaa tuulelta ja sateelta 

Softshell on tekninen ulkoiluun ja harrastamiseen täydellisesti sopiva materiaali. Sofftshellratsastushousut ovat joustavia, hengittäviä sekä tuulta ja vettähylkiviä, pintamateriaali suojaa ratsastajaa vesi- ja räntäsateelta, keskimmäinen kalvokerros suojaa vedeltä, mutta toimii myös hengittävänä kerroksena joka päästää kosteuden haihtumaan iholta. Softshellratsastushousujen fleecevuori on lämmin ja miellyttävä ihoa vasten. Softshellratsastushousut ovat paras valinta tallille monenlaiseen talvisäähän, kosteasta syyssäässtä paukkuviin pakkasiin. Talviratsastushousuissa on mukava tehdä tallitöitä sekä ratsastaa kylmemmälläkin kelillä.

Pukeudu topparatsastushousuihin paukkupakkasella

Topatut ratsastushousut ovat valmistettu kestävästä vedenpitävästä kankaasta ja housujen teipatut saumat takaavat 100% vedenpitävyyden. Ratsastukseen sopivat toppahousut saavat hyvän pidon satulaan ratsastajan reisien, takapuolen ja haarojen väliin ommellusta pitävästä kankaasta ja nykyään myös topparatsastushousuihin löytyy grippaikkaisia vaihtoehtoja. Ratsastajaa lämmittää housujen pehmeä ja lämmin toppavuori. Toppahousujen vyötärönauha sekä lahkeet ovat usein säädettävät istumaan mahdollisimman hyvin paikoillaan. 
Toppahousuissa on myös heijastavat yksityiskohdat, jotta autoilijat huomaavat lähestyvän ratsukon myös pimeässä.  Lapsille topparatsastushousut ovat usein hyvä vaihtoehto, sillä he liikkuvat satulassa usein vähemmän ja paleltuvat herkemmin kylmällä säällä.