Suorituskykyisten hevosten niveliin kohdistuu kovaa rasitusta sekä treeni- että kisakauden aikana ja usein rustot ja nivelnesteet ovat ensimmäisiä jossa huomataan kulumisen merkkejä.

Cortaflex® HA Super Fenn Powder tarjoaa ravinnon kautta rakennusaineita, jotka auttavat ruston erikoistuneita soluja, joita kutsutaan kondrosyyteiksi, ylläpitämään korjausprosessia sekä hyaluronihappoa, joka auttaa ylläpitämään nivelnesteitä elinvoimaisina.

Equine America Cortaflex HA Super Fenn tarjoaa tehokkaan tuen kovassa treenissä oleville sekä kilpaileville hevosille tai vanhemmille hevosille, joilla on huomattavaa kulumista nivelissä.
Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kollageenia, aminohappoa, hyaluronihappoa ja hivenaineita, jotka toimittavat tärkeitä ravitsemuksellisia rakennuspalikoita tukemaan nivelten terveyttä. Sisältää myös Boswelliaa ja MSM:ää, jotka tukevat normaalia tulehdusvastetta ja edistävät nivelten ja lihasten hyvinvointia ahkerassa työssä

  • BETA NOPS- ja UFAS-akkreditoitu, mikä varmistaa, että tuotteemme eivät sisällä kiellettyjä aineita ja sopivat FEI:n sääntöjen ja kilpailusääntöjen mukaan kilpaileville hevosilleYli 2 miljoonaa maailmanlaajuisesti myytyä tuotetta

Kollageeni – tärkeä yhdiste, jota tarvitaan tuomaan rustolle lujuutta ja joustavuutta. Olemme ylpeitä voidessamme vahvistaa, että käytämme kestävää ja eettistä merellisen kollageenin lähdettä.

Hyaluronihappo – tärkeä glykosaminoglykaani (GAG), joka auttaa ylläpitämään nivelnesteen viskositeettia, voitelemaan niveltä ja toimimaan iskunvaimentimena.

Aminohapot muodostavat rakennuspalikoita aminosokereiden, kuten glukosamiinin, tuotantoon, joka on rakenteellinen alayksikkö muiden glykosaminoglykaanien (GAG) tuotannossa, jotka sitoutuvat kollageenimatriisiin ja auttavat ylläpitämään vahvaa ja toimivaa rustoa.

Tärkeimmät hivenaineet, mukaan lukien mangaani, pii ja kupari, joilla kaikilla on tärkeä rooli rakenneyhdisteiden, kuten kondroitiinin, tuotannossa sekä kollageenin ja hyaluronihapon tuotannossa.

MSM, joka tarjoaa biologisesti käytettävissä olevan rikin lähteen tukemaan rikkiä sisältäviä sidoksia rustomatriksissa.

Boswellia tarjoaa antioksidantteja ja muita tärkeitä fytokemikaaleja tukemaan nivelten terveyttä ja mukavuutta sekä normaalia tulehdusreaktiota.

Annostelu:
Suoritushevosille ja niille, joilla on rasittuneet tai kuluneet nivelet syötä n. 500 kg painavalle hevoselle 1 mitta (15 g/vrk).
Muut hevoset ½ mittaa (7,5 g/vrk). Suhteuta annos hevosen painoon.

Pakkauskoko 1kg
Löytyy myös koossa 500g

Super Strenght löytyy myös nestemäisenä: Cortaflex® Super Strenght Solution

Collagen 360mg MSM 2500mg
Hyaluronic Acid 150mg Manganese 50mg
Silicon 10mg Copper 25mg
Boswellia 450mg Vitamin B 67.5mg
Glycine 525mg Whey Protein Isolate 450mg
Proline 61mg Glutamic Acid 225mg

Additives (per kg): Technological additives: Monosilicic acid E551a 2500mg. Nutritional additives: Manganese (3b506 Manganese chelate of glycine hydrate) 3333mg, Copper (3b413 Copper (II) chelate of glycine hydrate) 1667mg, Vitamin B6 (3a831 Pyridoxine hydrochloride) 500mg. Sensory additives: 2b Boswellia 30,000mg, Glycine (2b17034) 3121mg, Glutamic acid (2b620) 7350mg.

Composition: Dextrose,  Methylsulfonylmethane (MSM), Calcium Carbonate, Whey Protein, Collagen (Marine), Rapeseed Oil, Hyaluronic Acid

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Powder 1kg

169,00 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.