Polle Muki Laitumella

14,95 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Ihastuttavan kesäinen keraaminen muki, jonka tilavuus on 3,5 dl.

Kokkaan mukin kyljissä seikkailee Lena Furbergin luoma Polle, joka nauttii olostaan laitumella. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Kupillinen vaikkapa lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Muki ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja on mainio lahjaidea.

Polle on maailman monin poni. Nyt kesäisen vihreällä niityllä kukkii värikkäitä kukkia, joita myös Polle ihastelee – taitaa hiukan myös maistella. Perhosten liihotellessa myös Pollea tervehtimään, se välillä intoutuu pukittelemaan ja laukkaamaan. Kyllä kesällä on ihanaa!

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Polle Laitumella -kuosia on saatavilla myös kulho sekä lautanen ja sarjaa voi yhdistää myös muihin Furbergin tuotteisiin. Kaikille Pollen, hevosten ja kesän ystäville!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa. Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet