Polle Muki Ilopukki

14,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Vauhdikas keraaminen muki, jonka tilavuus on 3,5 dl.

Kookkaan mukin kyljissä seikkailee Lena Furbergin luoma Polle, joka temppuilullaan onnistuu lopulta pudottamaan ratsastajansa pois selästään. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Kupillinen vaikkapa lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Muki ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja se on mainio lahjaidea.

On mitä mainioin päivä ratsastukselle, mutta Maailman monin poni eli Polle on aivan eri mieltä. Mahtaakohan se haluta vapauteen kesäiselle niitylle, nukkumaan vai onkohan sillä nälkä? Nyt Polle laukkaa vauhdilla ja lopulta pysähtyy pukitellen niin nopeasti, että ratsastaja lentää suin päin sen selästä, suoraan sen pään yli maahan. Auts!

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa.  Kaikille Pollen, hevosten ja ratsastuksen ystäville!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa. Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet