Polle Lattemuki Kukkaniitty

15,95 

Upeissa väreissä hehkuva keraaminen lattemuki, jonka tilavuus on 4,5 dl. Reilun kokoisen mukin kyljissä on ihastuttava Lena Furbergin Kukkaniitty-kuvitus. Mukin sisäosa on valkoinen. Polle ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla. Kupillinen lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa.

Laadukkaan keraamisen lattemukin materiaali kestää lämmityksen mikrossa ja pesun astianpesukoneessa.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Upeissa väreissä hehkuva keraaminen Polle lattemuki, jonka tilavuus on 4,5 dl. Reilun kokoisen mukin kyljissä on ihastuttava Lena Furbergin Kukkaniitty-kuvitus. Mukin sisäosa on valkoinen. Polle ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla. Kupillinen lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa.

Laadukkaan keraamisen lattemukin materiaali kestää lämmityksen mikrossa ja pesun astianpesukoneessa.

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten “Tuuvan Talli” ja “Polle”. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet