Racing Mineral P HayPlus 20kg

32,95 

Racing Mineral P HayPlus on fosforipitoinen rakeistettu kivennäisrehu, joka tasapainottaa kivennäisten, hivenaineiden ja vitamiinien saannin korsirehupainotteisessa ruokinnassa.

Mineral P HayPlus ei sisällä viljoja, sinimailasta, soijaa eikä hiivaa, joten se soveltuu hyvin myös monille herkille hevosille.

Myymälätuote, ei postitusta.

Varastossa

Kysy tuotteesta

Racing Mineral P HayPlus on fosforipitoinen rakeistettu kivennäisrehu, joka tasapainottaa kivennäisten, hivenaineiden ja vitamiinien saannin korsirehupainotteisessa ruokinnassa. Tuotteen kalsium-fosfori-suhde on 1,5:1. Soveltuu erinomaisesti täydentämään kivennäisten saantia, kun täysrehun käyttömäärä on suosituksia pienempi. Sopii myös hyvin ruokintaan, jossa käytetään korsirehun lisäksi lähinnä melassileikettä, viherjauho- tai sinimailaspellettiä. Mikäli ruokintalaskelmien pohjalta ruokintaan tarvitaan lisää fosforia on Mineral P HayPlus hyvä vaihtoehto kivennäiseksi.

Tuote on rakeistettu ja maittava, joten annostelu on helppoa.
Mineral P HayPlus ei sisällä viljoja, sinimailasta, soijaa eikä hiivaa, joten se soveltuu hyvin myös monille herkille hevosille. Tuote ei sisällä ollenkaan tärkkelystä ja sokeripitoisuus on maltillinen (11,5 %).

Rehu täydentää hevosen kivennäis- ja hivenaineiden sekä vitamiinien saannin. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli hyvin imeytyvässä muodossa. Tuotteessa käytetty orgaaninen seleeni on hiivaton. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni, selenometioniini, imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön.

Keskeiset valmistusaineet:
Melassileike, ruohojauho, monokalsiumfosfaatti, esiseokset, seosmelassi, suola, magnesiumoksidi, fruktoosi, kalsiumkarbonaatti, kasviöljy.

Paino 20 kg (kilogramma)
Ominaisuudet

Ei sisällä sinimailasta, Viljaton

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet