Racing Mineral P Balance 8kg

31,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Racing Mineral P Balance on monipuolinen orgaanisia hivenaineita sisältävä jauhemainen vitaminoitu kivennäisrehuseos. Tuotteen kalsiumin ja fosforin suhde on 1,6:1. Ca: P -suhde on optimoitu ruokintaan, joka pohjautuu pääosin heinään tai säilöheinään ja väkirehujen käyttömäärä on pieni tai niitä ei käytetä ollenkaan. Racing Mineral P Balance sisältää kuparin, sinkin, mangaanin ja seleenin tasapainoisessa suhteessa ja orgaanisessa hyvin imeytyvässä muodossa. Tuote sisältää kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit. Jauhemainen kivennäinen sisältää myös maittavaa kuivattua omenaa. Racing Mineral P Balancen sisältämä merilevä tuo kivennäiseen hivenaineita myös luonnollisista lähteistä.

Racing Mineral P Balancen kalsiumin ja fosforin suhde on erinomainen täysikasvuisille hevosille ja poneille, kun väkirehujen määrä ruokinnassa on pieni. Racing Mineral P Balancella voi tasapainottaa myös ruokintaa, johon tarvitaan lisää fosforia. Sopii hyvin myös heikompilaatuisen heinän vitamiinien, hivenaineiden ja kivennäisten täydentämiseen.

Tuotteessa on pieni annostus, joten tuote on edullinen käytössä.

Se ei sisällä ollenkaan tärkkelystä ja sen sokeripitoisuus on erittäin matala (5%).

Koostumus:
Natriumkloridi, monokalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, kuivattu omenamassa, piimaa, seosmelassi, merilevä.

Paino 8 kg (kilogramma)
Ominaisuudet

Ei sisällä sinimailasta, Viljaton

Viimeksi katsotut tuotteet