Polle Lautanen Ilopukki

16,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Vauhdikas keraaminen Polle lautanen, jonka halkaisija on 20 cm.

Lautasen pohjassa seikkailee Lena Furbergin luoma Polle, joka temppuilullaan onnistuu lopulta pudottamaan ratsastajansa pois selästään. Lautasen sisäreunat ja ulkopuoli ovat puhtaan valkoiset. Herkullinen voileipä, letut tai vaikkapa kesäinen kakunpala maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Lautanen ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja se on mainio lahjaidea.

On mitä mainioin päivä ratsastukselle, mutta Maailman monin poni eli Polle on aivan eri mieltä. Mahtaakohan se haluta vapauteen kesäiselle niitylle, nukkumaan vai onkohan sillä nälkä? Nyt Polle pukittelee veikeän näköisenä: mahtaakohan se tosissaan yrittää pukittelullaan tiputtaa ratsastajan selästään vai hassutteleeko se vain huvikseen ja ratsastajan iloksi? Kissa ja pupu katselevat kaksikon menoa rauhallisina: tilanteessa ei taida olla mitään uutta.

Laadukas keraaminen lautanen kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Polle Ilopukki -kuosia on saatavilla myös kulho sekä muki ja sarjaa voi yhdistää myös muihin Furbergin tuotteisiin. Kaikille Pollen, hevosten ja ratsastuksen ystäville!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa. Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet