Lena Furberg Hevoset Muki Kuura

14,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Kaunis sinivalkosävyinen keraaminen muki, jonka tilavuus on 3,5 dl.
Kookkaan mukin kyljissä on Lena Furbergin ihastuttava kuvitus pitkäharjaisesta valkoisesta hevosesta seisahtuneessa talvisen kuuran peittämän maiseman keskelle. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Hevosaiheinen muki tuo iloa aamu- tai välipalahetkeen lämpimän juoman kera.

Taivas liekehtii sinisen ja vaaleanpunaisen eri sävyissä. Lumi on peittänyt maan, ja puiden oksat ovat taipuneet lumen painosta. Valkoinen hevonen on seisahtunut paikoilleen katselemaan ihastuttavaa maisemaa yhdessä tontun kanssa. Hetkessä on talvisten pakkaspäivien ihanaa tunnelmaa!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikrossa. Mukin voi yhdistää kauniisti valkoiseen kattaukseen tai muihin Furbergin tuotteisiin.

Muki sopii jokaiselle isolle ja pienelle hevosihmiselle, erityisen hyvin myös lahjaksi!

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet