Lena Furberg Hevoset Muki Kuutamo

14,95 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Kaunis lilasävyinen keraaminen muki, jonka tilavuus on 3,5 dl.

Kookkaan mukin kyljissä on Lena Furbergin ihastuttava kuvitus pitkäharjaisesta hevosesta kuutamossa, talvisessa maisemassa. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Hevosaiheinen muki tuo iloa aamu- tai välipalahetkeen lämpimän juoman kera.

Taivas on hiljalleen tummenemassa, ja sen sävy on vaihtumassa vaalean lilasta tummempaan. Taivaalla paistaa kuu, ja ruskea hevonen on pysähtynyt paikoilleen lumen peittämän maiseman keskelle. Pieni tonttu on päässyt hevosen mukaan, ja katselee ihastuneena ympärilleen. Hetkessä on viehättävää kuutamoiltojen tunnelmaa.

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikrossa. Mukin voi yhdistää kauniisti valkoiseen kattaukseen tai muihin Furbergin tuotteisiin.

Muki sopii jokaiselle isolle ja pienelle hevosihmiselle, erityisen hyvin myös lahjaksi!

 

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet