St. Hippolyt Performance High Fiber Protein 25kg

St. Hippolyt Performance High Fiber Protein 25kg

66,00 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Kuitupohjainen proteiinilisä hevosille
Performance Fiber High Proteinia voidaan kohdistetusti käyttää ruokintasuunnitelman lisänä kun karkearehun proteiinitaso on liian matala hevosen tarpeisiin nähden. Performance Fiber High Protein on erityisen maukas ja sitä voidaan käyttää kaikissa tilanteissa, joissa on tarpeen taata hevoselle riittävä korkealaatuisen proteiinin saanti. Tämä voi olla esim. lihasten muodostamisen tai toiminnan tukemiseen tai siitostammoille ja varsoille kattamaan lisääntyneen tarpeen kantoajan lopussa/varsan ensimmäisenä elinvuotena.

  • runsaasti sulavaa raakavalkuaista ja aminohappoja
  • korkea pitoisuus helposti sulavia kuituja
  • GMO-vapaa ja paikallisesti tuotettu soija

Käyttöohje
100-200 g per 100 kg elopainoa päivittäin. Annetaan täydennysrehuna hevosen normaalin karkearehun lisäksi nostamaan proteiini- ja kuituosuutta.

1 litra = n. 750 g

Sisältö:
Leikattu sinimailanen, soijahiutale hydrotermisesti esikäsitelty*, hernehiutalejauhe, vehnälese, maissinjyvän alkio, kauralese, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka, maissinalkio, mustakumina), riisilese, suola, ohrahiutale (maitohappofermentoidut), öljysiemenkakut (pellava, auringonkukka, maissinalkio, mustakumina), kalsiumvetyfosfaatti, magnesiumoksidi, yrtit (fenkoli, piparminttu, timjami, rosmariini, nokkonen, kamomilla), magnesiumfosfaatti, magnesiumsulfaatti, mallashiivauute (vierre), Himalajan suola, etikka
*alueellisesti Saksassa St. Hippolytille viljelty soija

Paino 25 kg (kilogramma)

Viimeksi katsotut tuotteet