Rehu tammoille

Easy Breeder on jalostusrehu hevosille, jotka eivät rotunsa tai lajityyppinsä vuoksi siedä suuria määriä tärkkelystä tai sokeria. Rehu on ravintoainesisällöltään sovitettu tukemaan tiineyttä ja imetysaikaa lisäämättä suuria määriä energiaa.

  • Alkuperäisroduille
  • Matala sokeri- ja tärkkelyspitoisuus
  • Tukee tamman tiineyttä ja imetystä

Käyttöohje
(per 100 kg elopainoa päivittäin)
1.-8. tiineyskuukautena 150-200 g
9.-11. tiineyskuukautena 250-300 g

1.-3. imetyskuukautena 300-350 g
4.-6. imestyskuukaudesta vieroitukseen 200-250 g

HUOM. Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 22,7 % hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 litra = n. 600 g

Sisältö:
Palkokasvien kuitu (sinimailanen ja esparsetti), juurikaskuitu, maissinjyvän alkio, ohrahiutale, kasvikuitu (lämminilmakuivattu), hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), soijahiutale hydrotermisesti esikäsitelty (GMO-vapaa), isomaltoosi, öljysiemen (pellavansiemen, auringonkukansiemen), kauralese, vehnälese, ohranjyvän alkio, yrtit (korianteri, piparminttu, kamomilla, kurkuma), pellavansiemenöljy, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), suola, riisilese, magnesiumoksidi, fenkolinsiemen, oluthiiva, kalsiumvetyfosfaatti, omenaetikka, magnesiumfumaraatti, porkkana, kasvihiili

Pakkaus
Säkki 20 kg

St. Hippolyt NaturMysli Easy Breeder 20kg

43,00 

Myymälätuote

Kysy tuotteesta