Polle Iso Kulho Kukkaniitty

Polle Iso Kulho Kukkaniitty

15,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Raikkaan valkoinen keramiikkakulho, jonka halkaisija on 16 cm ja tilavuus 7,5 dl. Kulho on muotoiltu ajattoman klassisesti ja sen reunat avautuvat kauniisti ulospäin. Kulhon ulkoreunoissa on ihastuttava Lena Furbergin Kukkaniitty-kuvitus.

Polle on päässyt kesäiselle kukkaniitylle, joka on täynnä hurmaavan ihastuttavia  kukkia. Taivas on pilvetön ja kauniin sininen. Kukat luovat ympärilleen kutsuvaa väriloistoa, jota Polle ihailee onnellisen näköisenä: se loikkii, istuu ja nauttii olostaan täysin siemauksin. Perhoset ja mehiläiset lentelevät leppoisasti kukasta kukkaan, ja Pollen korvan takana on yksi kukka – se taitaa aikoa myös maistella yhtä kukkaa. Kylläpä on ihana päivä!

Laadukkaan kulhon materiaali kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Monikäyttöinen kulho sopii aamiaiselle, välipalalle, iltapalalle tai sitä voi käyttää tarjoilukulhona esimerkiksi jälkiruualle, karkeille, hedelmille tai marjoille. Pollemaista iloa kattaukseen tai lahjaksi!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa. Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet