Kentucky Stable Bag

64,95 

Väri musta tai tummansininen

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Kentucky Stable Bag avulla on erittäin helppoa pitää tallisi järjestyksessä.
– Vahvaa materiaalia
– Useita lokeroita varusteiden järjestämiseen
– Kiinnitä se helposti kaikkialle

Mikä on erikoista?
Kentuckyn tallilaukun avulla on erittäin helppoa pitää tallisi järjestyksessä. Laukussa on iso ja pieni säilytysosa. Pienemmässä osassa on 4 erillistä tilaa harjojen tai muiden tarvikkeiden säilyttämiseen. Edessä on myös verkkosäilytystila, joka sopii täydellisesti mm. pinteleiden säilyttämiseen.

Kankaat & materiaalit
Tallilaukku sulkeutuu suurella ja vahvalla hakaskiinnikkeellä. Laukussa on 3 verkkotaskua, 2 sivuilla ja yksi edessä. Laukun sisäpuolella on myös verkkotasku. Laukku suljetaan kultaisilla vetoketjuilla, jotka sopivat täydellisesti muiden Kentucky tuotteiden kanssa.

Tallikassin ulkopinnan materiaali on 600D polyesteriä, mikä tarkoittaa, että se on erittäin vahva ja kestävä.
Täydellinen tallissa käytettäväksi.

Muoto & koko
Stable Bag -laukun sisäpuolella on useita lokeroita, joihin voit järjestää tarvikkeita tai harjoja. Laukussa on 2 solkea, jotka helpottavat kiinnittämistä tallin seinään

Kentucky Stable Bag mitat ovat 60 cm ja 45 cm.

Hoito-opas
Suurin osa tuotteistamme on konepestäviä 30 asteessa. Suosittelemme kuitenkin pesemään sen mahdollisimman harvoin ja käyttämään suojaavia pesupussejamme laadun säilyttämiseksi pitkällä aikavälillä. Suosittelemme myös ammattikoneiden käyttöä (suurempi kapasiteetti) normaalin pesukoneen rummun aiheuttamien vaurioiden rajoittamiseksi.  Kuivausrumpua ei suositella.

Valitse Väri

,

Viimeksi katsotut tuotteet