Kentucky Half Pad Correction Impact 10mm

184,95 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Kentucky Half Pad Correction Impact romaania käytetään parantamaan satulan istuvuutta ja tasapainoa.

Tämä muunneltavissa oleva romaani sopii erinomaisesti käytettäväksi nuoremmille hevosille tai hevosille, jotka muuttuvat paljon.

Tässä Kentucky Half Padissa on iskunvaimennustoiminto, joka tasapainottaa satulaa ratsastuksen aikana. Tämä tarjoaa paremman ratsastuskokemuksen sekä hevoselle että ratsastajalle. Koska satula istuu paremmin ja iskut vaimentuvat, hevonen voi liikkua vapaammin. Ratsastaja kokee vakaamman satulan, jolla on useita ergonomisia etuja.

6 huopapalan ansiosta voit säätää romaania täysin hevosen selän tarpeisiin. Tämä tekee satulasta istuvamman ja hyödyttää hevosen selkää pitkällä aikavälillä.

Mitä on sisällä:
Kentucky Correction Padissa on 3 taskua kummallakin puolella, jotka on täytetty kolmella eripaksuisella huopakerroksella (2mm, 3mm ja 4mm). Kerroksia voidaan yhdistää tai käyttää erikseen riippuen tarvitsemastasi korjauksesta 2mm – 9mm.
Satulan paineen minimoimiseksi ja iskunvaimennuksen maksimoimiseksi puolityynyn mukana on 10 mm:n memory foam. Tämä muistivaahto tunnetaan suojastaan armeijassa ja extreme-urheilussa, mikä takaa parhaan suojan hevosesi selkään. 3D-välikkeen pehmusteen ansiosta korjaustyyny on erittäin hengittävä ja ilmaa läpäisevä, jotta hevosen selkä ei kuumene.

Näitä materiaaleja käyttämällä Kentucky kehitti tämän Half Padin, joka on 20-30 % kevyempi kuin useimmat muut markkinoilla olevat romaanit.

Säkäleikkaus on valmistettu keinonahasta ja tarjoaa hyvän sään tilan. Half Padin paikalla pysymisen varmistamiseksi romaanissa on silikonikuvio.

Half Pad Correction Impactin hoito-opas
Poista huopakerrokset romaanin sisäpuolelta pestäessä, konepestävä 30 asteessa.
Anna romaanin kuivua tämän jälkeen.

– 6 sisätaskua, jotka ovat helposti säädettäviä
– Huopakerrosten paksuus 2mm – 9mm
– Iskunvaimennustoiminto
– Ergonomiset edut ratsastajalle ja hevoselle

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet