Kentucky Half Pad Impact Equalizer Sheepskin 10mm

184,95 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Kentucky Half Pad Impact Equilizer vaimentaa iskuja ja tasapainottaa.

Tämä romaani ei ainoastaan ​​kevennä hevosen, vaan myös ratsastajan selkää.
Kentucky romaani sopii myös monipuoliseen harjoitteluun, koska se tasaa jatkuvasti painetta hevosen selässä ja hevonen voi liikkua vapaammin.  Myös ratsastajan aiheuttamat iskut vaimentuvat, mikä vakauttaa satulaa ja on ergonominen sekä ratsastajalle että hevoselle.

Kentucky Half Pad Impact Equilizer on valmistettu memory foam materiaalista ja 3D-spacer välikappaleesta. Näiden materiaalien yhdistelmä muodostaa iskuja vaimentavan tyynyn. Memory foam jakaa paineen tasaisesti ja mukautuu jatkuvasti hevosen muotoon. 3D-spacer varmistaa, että hevosen selkää vasten myös ilma vaihtuu, ilmaa läpäisevien ominaisuuksiensa ansiosta.
Näitä materiaaleja käyttämällä Kentucky kehitti tämän Half Padin, joka on 20-30 % kevyempi kuin useimmat muut markkinoilla olevat romaanit.

Kentucky Horsewear käyttää muistivaahtoa, joka tunnetaan käytöstään armeijassa ja suojavarusteena.  3D-Spacer on 3D-kennorakenne, jossa on pehmentävä vaikutus ja iskuja vaimentava suorituskyky. Materiaali on erittäin hengittävä.

Säkäleikkaus on valmistettu keinonahasta ja tarjoaa hyvän sääntilan. Half Padin paikalla pysymisen varmistamiseksi ratsastuksen aikana romaanissa silikonikuvio. Hals Pad on viimeistelty keinotekoisella lampaankarvalla etu- ja takaosassa. Tämä antaa romaanille tyylikkään ilmeen.

Vain 10mm paksu.

Konepestävä 30 asteessa. Poista memory foam romaanin sisäpuolelta ennen pesua.

– Vaimentaa ja tasapainottaa
– Saa hevosen liikkumaan vapaammin
– Ergonomiset edut hevosille ja ratsastajille
– Erittäin hengittävä ja ilmaa läpäisevä
– Valmistettu korkealaatuisesta memory foamista ja 3D-spacerista

Viimeksi katsotut tuotteet