Freejump Collier Apuohja

Freejump Collier Apuohja

149,00 

Väri musta tai ruskea

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Freejump Collier New apuohja auttaa ratsastajaa saavuttamaan kevyemmän ja vakaamman ohjastuntuman sekä paremman ja tasapainoisemman ratsastusasennon.  Freejump Collierin kanssa ratsastaja ei pysty tukemaan ohjaan tarpeettomasti vaan pakottaa turvautumaan paremmin muihin kuin ohjasapuihin. Siksi se onkin erittäin tehokas apuväline kohti kevyempää kättä.  Freejump Collier on tuonut apua erityisesti mm.kuumille, epävakaille/hermostuneilla tai herkkäsuisilla hevosille. 

Maailman parhaiden ratsastajien tunnustama, monissa ratsastuskouluissa ympäri maailmaa käytetty FREEJUMP® Collier apuohja täyttää sekä ammatti- että amatööriratsastajien vaatimukset.

”Tämä apuohja on todella loistava, sillä on todella rauhoittava vaikutus kuumille hevosille ja se sopii erinomaisesti opiskelijoiden työskentelyyn. Se sopii myös omaan ratsastukseeni erittäin hyvin.” PÉNÉLOPE LEPREVOST

Eric Navetin kanssa kehittämä ja Ludger Beerbaumin ylistämä FREEJUMP® COLLIER ratkaisee monet vaikeiden, ärtyneiden, herkkien tai liian innokkaiden hevosten, joilla on tasapaino-ongelmia tai herkkä suu, vaikeudet. Se auttaa parantamaan ratsastajan asentoa ja tasapainoa ja on tehokas apu ratsastajan kevyen käden kehittämiseen.

Valmistettu rot-proof EVA-vaahdosta ja nahasta, FREEJUMP® Collier on huoltovapaa ja voidaan puhdistaa vedellä.

Freejump Collier apuohja kiinnitetään satulankoukkuihin (kuten rintaremmimartingaali) ja se on säädettävissä täydellisesti kahden säätösoljen ansiosta.
Rintaremmin etuosaan on kiinnitetty joustavat ja säädettävät käsiin tulevat tukevat remmit joiden päiden t-pidikkeet tulevat ratsastajan keskisormen ja nimettömän väliin. Näin saat pidettyä normaalisti kiinni ratsastusohjista Collierin kanssa ratsastaessa. Saat myös tarvittaessa helposti tiputettua t-pidikkeet pois sormien välistä tarvittaessa.

Käsiin tulevien apuohjien pituuden säätö riippuu siitä, haluaako ratsastaja tai valmentaja työskennellä korkeammalla vai matalammalla kädellä.
Ihanteellinen asetus saavutetaan useiden yritysten jälkeen ja uuden apuohjan kanssa kannattaa harjoitella rauhassa, alkuun käynnissä ja tehden siirtymiä jotta ratsukko tottuu uuteen tuntumaan.

Väri musta tai ruskea

Valitse Väri

,

Viimeksi katsotut tuotteet