Veredus Carbon Gel Absolute Takasuojat

199,95 

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Veredus Garbon Gel Absolute uutuus on leveämpi, vahvempi ja turvallisempi!
Veredus on kehittänyt täydellisen suojan laajentamalla geeli- ja hiilisuojapintaa jänteestä vuohiseen.
Absolute-sarjan uusi konsepti kokoaa myös VENTO-sarjan perinnön ja ominaisuudet säilyttäen kaksinkertaisen ilmanvaihdon ja siten varmistaen poikkeuksellisen hengittävyyden.

CARBON GEL ABSOLUTE:
* Uusi päivitetty Carbon Gel suoja
* Suojat on valmistettu Bayer-polyuretaanista, joka on kestävä ja joustava eivätkä eri lämpötilat vaikuta siihen.
* Suojassa on täydellinen anatominen istuvuus, joka vastaa hevosen jalkojen muotoa aiheuttamatta epämiellyttävää painetta tai rajoittamatta hevosen liikkeitä.
* Kaksinkertainen ilmanvaihto: Aerox microrei’itetty neopren.  Hevosen jaloista vapautuva lämpö kulkee mikrorei’itetyn neopreenikerroksen läpi ja jakautuu 3D-verkkomateriaalin läpi, mikä tarjoaa ilmanvaihdon koko suojan alueelta.
* Erittäin suojaava: Veredus on kehittänyt täydellisen suojan konseptin laajentamalla geelin ja carbonin suojaavaa pintaa jänteestä vuohiseen innovatiivisessa käänteisessä Y-muodossa. Carbon on suojaava ja erittäin kevyt materiaali. Sen käyttö tekee suojasta erittäin kestävän iskuja vastaan, erityisesti jänteen ja vuohisen alueilla, jotka ovat alttiimpia iskuille. Nitrexgelin 3 mm:n kalvo pystyy vähentämään iskuja yli 40 %, mikä lisää turvallisuutta ja poikkeuksellista mukavuutta.
* Joustavat kiinnitykset “QUICK RELEASE”: Nyt enemmän vaihtoehtoja, neljä reikää kolmen sijasta.

Valitse Väri

,

Valitse Koko

M, L

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet