St. Hippolyt SemperCube Nordic 3kg

St. Hippolyt SemperCube Nordic 3kg

36,00 99,00 

Uusi SemperCube Nordic on Pohjoismaiden tarpeisiin ja karkearehuun räätälöity ympärivuotinen vitamiini- ja kivennäisaineherkkupala.

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

St. Hippolyt SemperCube Nordic – Ympärivuotiset vitamiini- ja kivennäisainekuutiot hevoselle

  • helppo käsiteltävyys “herkkupalan” muodon ansiosta
  • orgaanisesti sidotut kivennäis- ja hivenaineet mahdollistavat tehokkaan imeytymisen.
  • pohjoismaisiin olosuhteisiin sovitetut kivennäis- ja vitamiinilisät
  • viljaton, joten sopii hyvin hyville rehunkäyttäjille sekä hevosille, joilla on vilja- ja sokeri- /tärkkelysyliherkkyys

Uusi SemperCube Nordic on Pohjoismaiden tarpeisiin ja karkearehuun räätälöity ympärivuotinen vitamiini- ja kivennäisaineherkkupala.

SemperCube Nordic soveltuu erityisen hyvin kivennäisainelisäksi laitumella tai pihatossa oleville hevosille, mutta sopii myös muillekin. Herkkupalamuotoisena se on helppo ja kätevä tapa annostella yksilöllisesti hevosille niiden tarvitsemat tärkeät kivennäis-, hivenaineet sekä vitamiinit.

Sisältö on viljaton, joten SemperCube Nordic sopii vilja- ja sokeri-/tärkkelysherkille hevosille.

SemperCuben vitamiini- ja kivennäisainepitoisuudet mahdollistavat hevosen ottavan hyötykäyttöön juuri sen, mitä se tarvitsee optimaaliseen hyvinvointiin.

KOOSTUMUS

Kalsiumvetyfosfaatti, kevyesti valssattujen öljysiementen ja öljysiemenkakkujen seos (pellava, auringonkukka), suola, magnesiumoksidi/-fumaraatti/-sulfaatti, PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka), yrtit (persilja, fenkoli-anis, orapihlaja), juurikaskuitu, merileväkalkki, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, soijahiutale hydrotermisesti esikäsitelty*, hernehiutale, inkivääri, maissinjyvän alkio, oluthiiva, porkkana, banaanijauho, mallashiivauute (vierre), vehnälese, valkosipuli
*alueellisesti Saksassa St. Hippolytille viljelty soija

Paino 3 kg (kilogramma)
Pakkauskoko

,

Ominaisuudet

Viljaton

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet