St. Hippolyt Curabiom

St. Hippolyt Curabiom

60,50 

Varastossa

Kysy tuotteesta

CuraBiom – patukka, jossa on kaikkea mikrobiomille sopivaa

  • Pysyvien ja hankalien ruoansulatusongelmien yhteydessä
  • Vahvistaa fysiologista suolistomikrobiomia
  • Tukee suoliston uudelleenrakentamista funktionaalisilla nukleotideilla, kuten prebiooteilla ja probiooteilla

Terveys alkaa suolistosta!

Elimistön ja suolistomikrobiston välinen symbioosi määrittää hevosen terveyden ja hyvinvoinnin. Jos epäpuhtaudet tai muut stressitekijät häiritsevät tätä herkkää järjestelmää, suolistomikrobiston epätasapaino voi johtaa ruoansulatushaasteisiin. Kaikenlaisiin epämääräisiin ruoansulatusongelmiin, vaikkei niiden syytä tunnettaisikaan, CuraBiom tarjoaa erityisiä toiminnallisia aineita, esi- ja probiootteja, palauttamaan suoliston tasapainon.

  • Pysyvien ja hankalien ruoansulatusongelmien yhteydessä
  • Vahvistaa fysiologista suolistomikrobiomia
  • Tukee suoliston uudelleenrakentamista funktionaalisilla nukleotideilla, kuten prebiooteilla ja probiooteilla

Suolisto optimaalisen hyvinvoinnin keskuksena

Vasta viime vuosina on käynyt yhä selvemmäksi, että suolistomikrobiomilla eli kaikilla ruoansulatuskanavan mikro-organismeilla on ratkaiseva vaikutus elimistön terveyteen ja hyvinvointiin. Eivät vain suoraan suoistomikrobiin liittyvät ruoansulatushäiriöt, vaan myös aineenvaihduntahäiriöt, iho-ongelmat, hermostuneisuus ja stressi sekä heikentynyt immuunijärjestelmä voivat johtua suoliston mikrobien epätasapainosta.

Suolistomikrobiomilla on akuutti tarve erityisiä ravintoaineille ja toiminnallisille aineille uudistuakseen, mikä puolestaan vaikuttaa myönteisesti koko kehon hyvinvointiin.

Patukka, joka tarjoaa kaiken suolistomikrobiomille

Laktofermentoitu riisilese on probioottisesti ainutlaatuinen. Riisileseiden luonnollinen mikrobiomi sisältää viljelmiä, joita esiintyy myös hevosen suoliston fysiologisessa mikrobipopulaatiossa. Erityisen fermentointiprosessin avulla mikrobipopulaatioita tehostetaan niin, että laktofermentoitu, pakastekuivattu riisilese edustaa erittäin tiivistä, luonnollista, suolistomikrobistoa vahvistavaa komponenttia.

Lisäksi toiminnalliset nukleotidit tukevat ruoansulatuskanavan limakalvon ja suoliston solujen uudistumista. Tiettyjen yrttien ja mausteiden sisältämät sekundaariset kasviperäiset aineet vakauttavat ruoansulatusta.  Laktofermentoitujen riisileseiden lisäksi muut pre- ja probiootit, kuten hiivaviljelmät, ravitsevat ja tukevat fysiologista suolistomikrobiomia. Kasvipohjaiset kuidut sitovat suoliston epäpuhtauksia estäen niiden imeytymisen ja tarjoavat myös prebioottisia ominaisuuksia.

CuraBiom – suolistomikrobiomibaari on viljaton ja sillä on erittäin alhainen tärkkelys- ja sokeripitoisuus, mikä tekee siitä sopivan minkä tahansa tyyppiselle hevoselle.

REHUOPAS

Suuret hevoset: 1 patukka päivässä, kunnes ruoansulatuskanavan tilanne on normalisoitunut.

Sen jälkeen ½ patukkaa päivässä, kunnes kartonki on käytetty loppuun.

Pienet hevoset ja ponit: ½ patukkaa päivässä, kunnes ruoansulatuskanavan tilanne on normalisoitunut. Jatka, kunnes aloitettu kartonki on käytetty loppuun.

Huom: Jos ruoansulatusongelmat ovat jatkuneet pidempään, on suositeltavaa antaa vähintään 2-3 laatikkoa Curabiomia tai lisätukea suolistolle Gastrointestinalin kautta.

KOOSTUMUS

Leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, hiivatuotteet (sisältää runsaasti RNA:ta ja nukleotidit), riisilese (maitohappofermentoidut), herneen valkuainen isolaatti, lyhytketjuiset frukto-oligosakkaridit, kevyesti valssattujen öljysiementen ja öljysiemenkakkujen seos (pellava, auringonkukka), riisilese, sertifioitu kasviperäinen rehuhiili, vehnälese, PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), yrtti- ja maustesekoitus (maarianohdakesiemen, galangal juuri, anis-, fenkoli- ja mustakuminansiemen), artisokka, chlorella levä, maissinjyvän alkio, juurikaskuitu, porkkana, merileväkalkki, mallashiivauute (vierre), magnesiumfumaraatti/-sulfaatti, suola, kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka, rapsi), sikurin inuliini, valkosipuli, hernehiutalejauhe, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), kurkuma

 

Paino 1,4 kg (kilogramma)
Ominaisuudet

Ei sisällä sinimailasta, Matala sokerinen, Viljaton

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet