Solheds Derma5 Antimikrobinen voide 250ml

37,00 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Solheds Derma5 Antimikrobinen voide on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas apu hevosten, koirien ja kissojen ihoinfektioiden ja ihokovettumien hoitoon (mm.rivi, hot spotit, elefantti-iho). Derma5 antimikrobiset, eteeriset öljyt estävät tulehduksen syntymistä ja leviämistä. Derma5 voide tukee myös ihon uudistumista omega-3, -6 ja -9 rasvahappojen ja eteeristen öljyjen avulla ja pehmentää kovettumia. Voiteen eteeriset öljyt tekevät koirille/kissoille hoidetun alueen nuolemisesta epämiellyttävän. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Käyttöohje:Hiero Derma5-voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Suosittelemme ihon pesuun antiseptistä Derma1-shampoota. Hoida oireilevat alueet päivittäin. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Ravistele ennen käyttöä.

Pakkauskoko 300ml

Ainesosat: Vesi, Glycerin, Picea Abies, Aloe Barbadensis, Lavandula, Mentha, Cymbopogon, Thymus, Linum usitatissimum, Triticum Vulgare, mineraali silikaatti, Emulgointiaine, Xantaanikumi

pH ~ 7

Säilytys: +10 – 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita

 

Viimeksi katsotut tuotteet