Samshield Miss Shield Glossy Black Chrome Ratsastuskypärä

400,00 

Väri: musta tai tummansininen

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Samshield Miss Shield ratsastuskypärän ulkokuori on valmistettu polykarbonaatista, jota käytetään muun muassa huippuluokan moottoripyöräkypärissä.

Miss Shield ratsastuskypärissä on isompi “aurinkolippa”

Sisäkuori on valmistettu vaihtelevan tiheyden omaavasta polystyreenistä, mikä tarjoaa paremman iskun aiheuttaman energian hajauttamisen.

Samshield ratsastuskypärästä on saatavilla on 3 eri kuorikokoa:
S, M, ja L

Kuhunkin kuoreen mahtuu 4-5 erikokoista sisusta, jotta saadaan täydellinen istuvuus ratsastajan päähän. Sisus on tilattavissa erikseen. Sisus on erittäin miellyttävä ja muotoutuu ratsastajan päähän, tarvittaessa sisuksen kokoa voi vaihtaa ja se on helppo pitää puhtaana.

Edessä olevalla ilmanottoaukolla varustettu Shadowmatt kypärä tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon. Raitista ilmaa ohjataan etummaisesta aukosta taaksepäin ja sisuksen ympärille, joka estää hikoilua.

Samshield Miss Shield Glossy kypärää on saatavana mustana ja sinisenä. Tässä mallissa on Glossy pinta Black Chrome yksityiskohdilla.
Shadowmatt on saatavana tilauksesta myös kouluratsastuksen kisoihin sopivalla niskaosalla, joka mahdollistaa tilan isollekin kisanutturalle.

Voit myös suunnitella oman kypäräsi Samshield Configuraattorissa ja tilaamme unelmiesi kypärän sinulle!

Valitse Väri

,

Valitse Koko

S, M, L

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet