Racing Selected 20kg

22,95 

Myymälätuote

Varastossa

Kysy tuotteesta

Racing Selected on kokojyväviljaton täysrehutyyppinen täydennysrehu kilpa- ja harrastehevosille sekä poneille.

Selected on valmistettu valikoiduista raaka-aineista ja siinä on erittäin matala tärkkelyspitoisuus. Se on suunniteltu hevosille, joiden ruokinnassa hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana; siksi se ei sisällä lainkaan kokojyväviljaa. Racing Selected sopii erityisesti lihasongelmaisille ja mahahaavasta kärsiville, kaviokuumeherkille sekä metabolista syndroomaa sairastaville hevosille.

Racing Selected on rehuvaihtoehto ruokintaan, jossa helppoliukoisten hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Helppoliukoiset hiilihydraatit aiheuttavat ongelmia useille hevosryhmille, kuten mahahaavasta, metabolisesta syndroomasta tai lihasjäykkyydestä kärsiville hevosille ja kaviokuumeherkille hevosille. Racing Selected sopii paitsi erityisruokavalioon, myös ylläpitämään mahan terveyttä ja vähentämään tärkkelyskuormaa kaikkien hevosten ruokinnassa.

Tuote sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Sisältää myös luonnollista eli orgaanista seleeniä. Orgaaninen seleeni on samassa muodossa kuin seleeni on kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön. Racing Selected sisältää runsaasti energiaa kasviöljystä ja tuotteen energiapitoisuus on riittävä myös urheiluhevosten ruokintaan.

Keskeiset valmistusaineet: Sinimailasjauho, mäskijauho, melassileike, vehnälese, kasviöljy ja -rasva, seosmelassi, pellavansiemenpuriste, suola, kivennäiset ja hivenaineet.

pakkauskoko 20kg

Täydellinen tuoteseloste säkissä.

 

Viimeksi katsotut tuotteet