Racing Easy Pro 20kg

20,95 

Racing Easy Pro on uusi aminohappo-optimoitu rypsipohjainen valkuaisrehu hevosille. Tuotteen koostumus on suunniteltu myös monille allergisille hevosille sopivaksi, sillä se ei sisällä ollenkaan viljoja, sinimailasta, soijaa tai hiivaa.

Myymälätuote, vain nouto myymälästä.

Varastossa

Kysy tuotteesta

Racing Easy Pro on uusi aminohappo-optimoitu rypsipohjainen valkuaisrehu hevosille. Tuotteen rypsipitoisuus on lähes 90 %. Rypsistä saatavaa valkuaista täydentää laadukas kotimainen perunaproteiini. Perunaproteiini on aminohappokoostumukseltaan yksi parhaista saatavilla olevista valkuaislähteistä. Maittavuutta tuotteeseen tuo valkuaispitoinen, nuorella kasvuasteella korjattu kuivattu ruohojauho. Lisäksi Easy Pro -tuotteeseen on lisätty puhtaana aminohappona hevosille tärkeää lysiiniä.

Racing Easy Pro sopii erityisesti varsoille ja kasvaville hevosille, siitostammoille sekä valmennettaville hevosille. Kaikille näille hevosryhmille on tärkeää myös riittävä E-vitamiinin saanti. Racing Easy Pro sisältää lisättyä E-vitamiinia 700 mg/kg. Tuotteen koostumus on suunniteltu myös monille allergisille hevosille sopivaksi, sillä se ei sisällä ollenkaan viljoja, sinimailasta, soijaa tai hiivaa.

Keskeiset valmistusaineet: Rypsirouhe, rypsipuriste, ruohojauho, seosmelassi, kasviöljy, esiseokset, aminohapot, perunaproteiini.

Paino 20 kg (kilogramma)
Ominaisuudet

Ei sisällä sinimailasta, Viljaton

Viimeksi katsotut tuotteet