Nathalie Icelandic Horse Shampoo 500ml

15,90 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Nathalie Icelandic Horse Shampoo sisältää suolaa ja mineraaleja Islannista. Shampoo on suunniteltu nimenomaan Islanninhevosille, mutta sopii myös muille herkkäihoisille. Shampoo on hyvin mieto ja hellä, ja sitä voi käyttää usein vahingoittamatta hevosen ihoa. Tuotteella on Pohjoismaiden Ympäristömerkki joka tarkoittaa että tuotteen valmistus ja sisältö vastaa ympäristö ystävällisiä odotuksia ja hajoaa luonnollisesti.

Laita pieni määrä shampoota ämpärilliseen vettä ja kostuta näin hevosen turkki. Pese tämän jälkeen normaalisti. Näin shampoo saa aikaa liottaa irti kaiken lian ja rasvan, säästät aikaa ja vettä. Jos harja ja/tai häntä ovat takkuisia pesun jälkeen – käytä Digby Conditioner hoitoainetta tai Easy Mane n’ Tale -tuotteita.

Sisältö: Aloe Barbadensis Leaf Juice (organic), Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Maris Sal (Icelandic mineral sea salt), Glycerin, Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Glyceryl Laurate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Allantoin, Citric Acid, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

 

Viimeksi katsotut tuotteet