Marstall Champion 20kg

39,95 

Myymälätuote, ei postitusta

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Marstall Champion on kauraton “runsasenerginen Struktur-mysli”, joka sisältää paljon kivennäisiä ja vitamiineja. Huipputason suorituksiin joka lajissa. Lisää voimaa ja kestävyyttä, erityisesti kilpailusesonkina. Yrttisekoitus tekee tuotteesta erityisen maistuvan. (Ei sisällä kiellettyjä aineita)

Champion sisältää paljon ravinto- ja vaikutusaineita, joten se sopii annoksen täydentämiseen tai optimointiin kaikilla suoritustasoilla, erityisesti silloin, kun hevosilta vaaditaan kilpailutilanteissa paljon tarkkaavaisuutta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä esimerkiksi lajeissa kuten koulu-, este- ja kenttäratsastus tai valjakko- ja kilpa-ajot.

Championissa on runsaasti kivennäisiä ja vitamiineja (erityisesti E-vitamiinia), jotka kompensoivat raskasta urheilusuoritusta ja auttavat siten ylläpitämään suorituskykyä. Kaurattoman reseptin ansiosta se
sopii erinomaisesti herkkien ja levottomien hevosten ruokintaan.
Arvokkaiden ja paljon rasvahappoja sisältävien omega-3-kasviöljyjen ansiosta Champion yhdessä jonkin toisen marstall tuotteen tai viljan kanssa antaa 13,5 megajoulea (MJ) nopeasti käytettävissä olevaa lisäenergiaa. Lesitiinilisä tukee maksan toimintaa, ruoansulatusta sekä rasvahappojen aineenvaihduntaa. Merileväkiteet, oluthiiva ja omenapuriste tukevat ruoansulatusta ja edistävät energialähteiden hyödyntämistä.

Mysliin on lisätty tarkasti valikoituja luonnonyrttejä antamaan lisämakua ja lisäämään elinvoimaa. Sinimailasen rakenne edistää lisäksi pureskelua ja syljeneritystä.Omega-3-rasvahapot eivät ainoastaan toimi helpon energian lähteinä vaan ne myös antavat karvapeitteelle erityistä kiiltoa ja täydentävät sopivasti
ravinto-osuuksien kirjoa erityisellä tehtävällään.

Maistuva Champion pitää hevoset ruokakipon äärellä myös stressaantuneina. Se on merkittävää kilpailupäivinä, jolloin ruoka-ajat ja palautumisjaksot ovat lyhyitä (useita suorituksia päivässä tai matkaratsastuksessa). Tällaisiin tilanteisiin Champion sopii erittäin hyvin, sillä se maistuu ja on helposti sulavaa. Hevonen saa jatkuvasti nopeaa energiaa ja ravintoaineita, mikä ylläpitää suoritusvalmiutta.

Champion, maistuva, kauraton ja runsasenerginen myslisekoitus antaa hevoselle riittävästi energiaa sekä kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet pilkuntarkkoja suorituksia varten myös vaativissa tilanteissa ja erityisesti kilpailustressin aikaan. Tarvittaessa annosta voi tasapainottaa lisäämällä siihen kauraa.

Pakkauskoko 20kg

Paino 20 kg (kilogramma)

Viimeksi katsotut tuotteet