Kentucky Eczema w Hood Ihottumaloimi

149,95 

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Kentucky Eczema w hood Ihottumaloimi on täydellinen hevosille, jotka kärsivät kesäihottumasta, kutinasta tai joilla on erittäin herkkä iho.

– Täydellinen suoja
– Nopea kuivaus
– Hien imeytyminen
– Antibakteerinen
– Mukana kaulakappale
– Mahaläppä

Tämä Sweet Itch ihottumaloimi on suunniteltu suojaamaan hevostasi ärsyttäviltä kärpäsiltä sekä hyönteisiltä ja estämään hevosen hankaamista. Suojatakseen hevostasi täydellisesti tässä loimessa on korviin asti ulottuva kaulakappale.

Kun hevoset, joilla on kesäihottumaa tai ötököistä johtuvaa kutinaa, hikoilevat paljon, se voi pahentaa heidän tilaansa. Hevonen voi kokea lisääntynyttä kutinaa sekä bakteerien ja sienten kasvua, mikä johtaa toissijaisiin infektioihin ja hidastaa paranemisprosessia. Siksi on tärkeää huomata, että Sweet Itch loimessa on nopeasti kuivuva materiaali, joka takaa, että hevosesi ei hikoile loimen alla.

Kangas on vahvaa, hengittävää ja erittäin joustavaa tarjoamaan hevoselle parhaan mukavuuden. Loimen vaalean värin ansiosta se heijastaa auringonsäteitä eikä ime lämpöä.

Kentuckyn loimessa on erittäin pitkä kaulaosa, joka on kiinnitetty korvien yli, mikä tarkoittaa, että hevosesi niska on myös täysin suojattu. Kaulaosa voidaan sulkea 5 eri kiinnityksellä.

Vatsa-alueen suojaamiseksi loimessa on vatsaläppä.  Häntäläppä on hieman tavallista pidempi ja siinä on kuminauha häntää varten.

Valitse Koko

125, 130, 140, 145, 155, 165

Ominaisuudet

Hyönteissuoja, Kesä

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet