Talvi

Kentucky Duvet Under Rug 300g

89,95 

Kentucky Duvet Under Rug on kätevä, kun ulkona on kylmä ja hevosesi tarvitsee toisen kerroksen lämpöä.

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

– Ammattilaisten käytössä
– Säilyttää kehon lämmön ja pitää kylmän poissa
– Kuitutäyte ei ime itseensä hajua
– Voidaan käyttää erityyppisillä hevosilla
– Yltää myös kaulalle

Ammattilaiset käyttävät hevospeittoa usein loimena. Lämmin alusloimi säilyttää kehon lämmön ja pitää kylmän poissa.
Ei stressiä useista sotkeutuvista ristivöistä eikä useiden etusulkimien aiheuttamaa painetta, sillä alusloimi ei sisällä yhtään suljinta.

Loimen sisä- ja ulkopuoli on valmistettu polyesterimikrokuidusta. Tässä kankaassa on pehmeä puuvillainen kosketus ja se pysyy paremmin paikoillaan. Alusloimessa on 300g kuitutäyte. Tämä materiaali koostuu useista kerroksista täytettä, joissa lämmin ilma voi kiertää. Tämä luo lämpöä hevosesi ympärille ollen edelleen hengittävä. Kuitutäyte ei ime itseensä hajua ja palaa aina alkuperäiseen muotoonsa.

Alusloimea voidaan käyttää muodon (200 x 180) ansiosta erityyppisillä hevosilla. Tämä on erittäin käytännöllinen myös, jos on useita hevosia, koska loimi sopii aina. Polyesterimikrokuidun ansiosta alusloimi pysyy paikallaan muiden loimien alla. Jos haluat käyttää loimivyötä pitämään loimea paikoillaan, mukana toimitetaan myös nailoniset ympäryshihnat.
Jatkettu kaulakappale tarjoaa lisäsuojaa. Ja koska loimen ja harjojen välillä ei ole painetta, ei ole hankausta. Kaulalle tuleva osa voidaan myös taittaa päälle lisäsuojaa varten.

Konepestävä 30 asteessa. Suosittelemme loimen ilmakuivaamista jälkeenpäin.

Väri: musta tai tummansininen

Väri

,

Ominaisuudet

Talvi

Kuinka käytät Kentucky Duvet Under Rugia