Kentucky All Weather Quick Dry Fleece Sadeloimi kaulakappaleella

234,95 

Väri tummansininen

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Kentucky All Weather Quick Dry Fleece sadeloimi on täydellinen loimi päivittäiseen käyttöön sateisina päivinä.
Loimen voi heittää treenien jälkeen kosteankin hevosen päälle, sillä siinä on nopeasti kuivuva fleecevuori.

– Päivittäiseen käyttöön
– Kevyt loimi hevosen päällä
– Quick Dry Fleecevuori loimen selkä- ja kaulaosassa
– Loimi pitää hevosen lämpimänä ja kuivana
– Nopeasti kuivuva
– 600D ripstop ulkopinta
– Sileä polyesterivuori alahelmassa
– Irroitettava kaulakappale

Loimi kestää kaikkia sääolosuhteita vedenpitävän ja likaa hylkivän pinnoitteensa ansiosta. Kentuckyn ulkoloimen materiaalit ovat kevyitä ja istuvat täydellisesti maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Jos sinulla ei ole aikaa treenien jälkeen kuivattaa hevostasi, tämä on täydellinen loimi: loimen sisällä on quick dry fleecevuori. Loimen vuori imee tehokkaasti kosteuden ja varmistaa, että hevosellesi ei tule kylmä kuivatellessaan loimen alla.

Kankaat & materiaalit
Turnout Rug All Weather Quick Dry Fleece on valmistettu 600D ripstop polyesteristä ulkopuolelta, jossa on hengittävä vedenpitävä pinnoite. Tämä rakenne tekee loimesta erittäin repeytymätöntä.
Loimen vuori on sileää antibakteerista 210T polyesteriä. Fleece-kangas on helppohoitoinen, koska se ei haise eivätkä karvat tartu siihen. Fleece pitää hevosesi lämpimänä harjoituksen jälkeen. Näiden materiaalien yhdistelmä pitää hevosesi kuivana missä tahansa säässä.

Hoito-opas
Kentucky All Weather Quick Dry Fleece voidaan pestä 30°:ssa. Jotta loimi pysyy vedenpitävänä, suosittelemme uuden vedenpitävän pinnoitteen levittämistä sen jälkeen (esim Bucas Conditioner Loimikylläste), kun se on pesty yli viisi kertaa. Älä laita loimea kuivausrumpuun.

Valitse Koko

130, 140, 145, 155, 165

Ominaisuudet

Vedenpitävä

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet