Freejump Soft’Up Pro + Jalustimet

Freejump Soft’Up Pro + Jalustimet

299,00 

Väri musta/tummansininen

Varastossa

Kysy tuotteesta

Freejump SOFT’UP PRO+

Maailman huippuratsastajien ylistämä turvajalustin, joka yhdistää suorituskyvyn, turvallisuuden, mukavuuden ja helppouden.

Freejump SOFT’UP PRO+ jalustimet on suunniteltu tarjoamaan ratsastajille parasta mahdollista suorituskykyä ja turvallisuutta. Tämä ainutlaatuinen turvajalustin on saanut huippuratsastajien tunnustusta innovatiivisella ja ergonomisella muotoilullaan, joka parantaa ratsastusnautintoa ja varmistaa turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Huipputeknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja

  • Patentoitu avoin ulkoreuna Elastollan®-materiaalista helpottaa jalan vapautumista putoamistilanteessa, tarjoten lisäturvaa jokaiselle ratsastuskerralle.
  • Luistoa estävä leveä elastomeeri jalansija takaa vakaan ja mukavan tuntuman, pitäen jalat turvallisesti paikoillaan.
  • ABS-kuori ja jousitettu teräksinen korkean vastuskyvyn rakenne (1200MPa) yhdistettynä elastomeerimuottiin, tarjoavat ylivoimaisen kestävyyden ja mukavuuden.
  • Avoin silmä jalustinhihnojen kiinnitykseen mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen, ja 45° kulma varmistaa täydellisen jalan asennon.
  • Edessä sijaitseva varsi optimoi jalustimen luonnollisen asennon ja maksimoidun sivuttaisen tasapainon.

Suunniteltu huippusuorituksiin

SOFT’UP PRO+ on valmistettu Ranskassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti, mikä takaa tuotteen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Sen innovatiivinen muotoilu ja huolella valitut materiaalit tekevät siitä parhaan valinnan niin kilparatsastajille kuin harrastajillekin, jotka haluavat maksimoida ratsastuskokemuksensa.

Valitse Freejump SOFT’UP PRO+ ja koe ero itse – parempi suorituskyky, lisääntynyt turvallisuus ja vertaansa vailla oleva mukavuus!

Väri musta/tummansininen

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet