Equitop Myoplast 1,5kg

95,00 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Equitop Myoplast on hevoselle tarkoitettu täydennysrehu, joka sisältää 18 erilaista aminohappoa. Moni hevonen on herkkä valkuaiselle, eikä lihasten rakentamisessa tarvittavia lisävalkuaisia voi lisätä ruokintaan heinää tai viljaa lisäämällä. Tällöin apuna voi käyttää Equitop Myoplastia, joka ei lisää hevosen päivittäistä valkuaismäärää, mutta tuo lihaksiston rakentamiseen tarvittavan lisäyksen aminohappoja.

Lihaskunnon rakentamiseen ja kehittämiseen

Huolimatta tarkasta ruokinnasta ja valmennuksesta on kilpahevosilla usein heikkouksia lihaksistossa. Equitop Myoplast ylläpitää valmennuksen avulla saavutettua lihaskuntoa ja lisää näin hevosen harjoituksen kestokykyä ja suoritushalukkuutta. Kun aminohappotasapaino on kunnossa, lihaksisto myös palautuu nopeammin rasituksesta.

100 %:sti luonnollinen

Equitop Myoplast-valmisteen vaikutus perustuu 18 erilaisen aminohapon yhdistelmään. Equitop Myoplastin ainesosat täydentävät ravintoaineita, joita valmennettava hevonen tarvitsee lihaksiston rakentamiseen ja toimintaan.

Kerran päivässä

Equitop Myoplastia annetaan vähintään neljä viikkoa. Riippuen hevosen lähtötilanteesta, kahden tai viimeistään neljän viikon kuluessa alkaa näkyä muutoksia hevosen työskentelyhalukkuudessa, notkeudessa, yhteistyöhalukkuudessa, kestävyydessä, lihaskunnossa (erityisesti niskassa, selässä, lannealueella, takajalkojen lihaksistossa) samoin kuin yleiskunnossa. Tarvittaessa, esim. kilpailukaudella tai eläinlääkärin niin suositellessa, voidaan valmistetta käyttää jatkuvasti tai säännöllisin väliajoin.

Maistuvaa

Maistuvuus takaa sen, että hevonen hyödyntää täydennysrehun mahdollisimman hyvin. Equitop Myoplast on rakeistettu. Helmimäiset rakeet maistuvat hyvin hevoselle.

Annostus

  • Yli 500 kg painavat hevoset: 50 g päivässä (2 mittaa)
  • Alle 500 kg painavat hevoset ja ponit: 25 g päivässä (1 mitta)
  • Pakkaus 1,5 kg muovipurkki, riittää 500 kg hevoselle kuukaudeksi

Equitop Myoplastia suositellaan seuraavasti:

  • Vahvistamaan kilpa- ja näyttelyhevosten lihaksistoa tai muuten lihaksistoltaan köyhille hevosille
  • Nuorille hevosille koulutuksen ja valmennuksen lisääntyessä
  • Hevosille, joiden suorituskyky ja –halu on alentunut heikon lihaksiston takia
  • Hevosille, joilla on suorituksen jälkeistä lihasjäykkyyttä, erityisesti selkälihaksissa
  • Siitoshevosille
  • Ikääntyville hevosille, joilla on lisääntynyt tarve saada tärkeitä aminohappoja
  • Toipilas- tai taukohevosille estämään lihaskunnon heikkenemistä