Equistro Elytaan Elektrolyytti 1L

Alkuperäinen hinta oli: 69,00 €.Nykyinen hinta on: 55,20 €.

Varastossa

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 55,20  (−20%)

Kysy tuotteesta

Equistro® -sarja on ammattitaitoisen ja sitoutuneen kansainvälisen lääkeyrityksen kehittämä. Tuotteita kehitettäessä on otettu huomioon urheilevan hevosen hyvinvointi sekä erityistarpeet niin, että hevosen voimavarat ja perimän antamat mahdollisuudet saadaan optimaaliseen käyttöön.

Equistro® -sarjan tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, korkealuokkaisia raaka-aineita, jotka vastaavat hevosen ravitsemuksellisia tarpeita.
Equistro® -sarjan tuotteet ovat testattuja ympäristömyrkkyjen varalta ja niiden ainesosat ovat jäljitettävissä raaka-aineista valmiiksi tuotteeksi saakka.

Equistro® ELYTAAN

Runsaasti elektrolyyttejä, kivennäisaineita, vitamiineja ja välttämättömiä aminohappoja sisältävä käyttövalmis nestemäinen täydennysrehu

Hevosen lämmönsäätelyjärjestelmä on voimakkaasti riippuvainen hien muodostuksesta etenkin kovan fyysisen rasituksen tai ulkoisen lämmön vaihtelun yhteydessä. Hikoilu johtaa myös elintärkeiden elektrolyyttien menetykseen. Equistro® Elytaan sisältää elektrolyyttejäja sen koostumus on suunniteltu lisäämään tehokkaasti hevosen juomista ja korvamaan NaCl-menetystä. Valmiste toimii energia-aineenvaihduntaa tukien. Sitä voidaan käyttää turvaamaan elektrolyyttivarantojen riittävyys neste- ja elektrolyyttimenetysten yhteydessä sekä ennalta ehkäistäessä hevosen uupumusta kestävyyttä vaativien suoritusten yhteydessä. Equistro® Elytaan ei sisällä doping-aineita ja sitä voidaan käyttää ennen kilpailua, sen aikana ja sen jälkeen.

Sisältö / 40 ml:ssa hevoselle annosteltuna

Natriumkloridi 10 % / 1440 mg
Magnesium 2,3 % / 1160 mg
Kalium 3,6 % / 480 mg
Kalsium 0,43 % / 172 mg
L-Lysiini 1080 mg/kg / 43,2 mg
DL-Metioniini 1080 mg/kg / 43,2 mg
Niasiini 720 mg/kg / 28,8 mg
Kalsiumpantotenaatti 720 mg/kg / 28,8 mg
Sinkki 1460 mg/kg / 58 mg
Rauta 260 mg/kg / 10,4 mg
Kupari 190 mg/kg / 7,6 mg
Mangaani 100 mg/kg / 4mg
Käyttö

elektrolyyttien, vitamiinien ja aminohappovarastojen riittävän saannin turvaamiseksi
suorituskyvyn palauttamiseksi
ennen kuljetusta tai fyysistä suoritusta
kilpailujen välillä tai kilpailun jälkeen
siitostammoille varsomisen jälkeen
toipilasaikana
Annosteluohjeet ja säilytys

Hevoset 20-40 ml
Ponit ja varsat 10-20 ml päivässä
Sekoitetaan ennen annostelua ja lisätään ruokintaan päivää ennen kovaa rasitusta ja jatketaan 2-3 päivää rasituksen jälkeen. Valmisteen voi annostella joko hevosen ruokaan, juomaveteen tai suoraan suuhun. Hevosella tulee olla tarjolla runsaasti raikasta juomavettä.

Pakkaus: 1 l, riittävyys 25-50 päivää.

Viimeksi katsotut tuotteet