Equine America Kentucky Joint Super Strength Powder 700g

Equine America Kentucky Joint Super Strength Powder 700g

74,95 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Täydennysrehu hevosille ja poneille, joka on suunniteltu tukemaan ja ylläpitämään terveitä niveliä osana tasapainoista ruokavaliota.

Tärkeimmät ainesosat:

Glukosamiini on yksi tärkeimmistä nivelten terveyttä tukevista yhdisteistä, ja sillä on kolme tärkeää tehtävää:

– Stimuloi proteoglykaanien ja glykosamiinioglykaanien (GAG) tuotantoa, jotka auttavat tuottamaan kollageenimatriisin vahvoja, elastisia ja iskuja vaimentavia ominaisuuksia rustossa.
– Auttaa vähentämään ruston heikentymistä
– Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia ja se auttaa tukemaan hevosen omia anti-inflammatorisia prosesseja.

N-asetyyli D -glukosamiini – lisä glukosamiinin lähde, joka on erityisen tärkeä tukemaan hevosen omia anti-inflammatorisia prosesseja

Kondroitiinisulfaatti – avainyhdiste ruston rakenteen, kimmoisuuden ja iskunvaimennusominaisuuksien ylläpitämisessä

MSM – edistää normaalia tulehdusvastetta ja auttaa vähentämään jatkuvia vaurioita. Se tarjoaa myös biologisesti saatavilla olevan rikin lähteen, joka tukee ja auttaa vahvistamaan sidoksia ruston rakennematriisissa sekä jänteissä ja nivelsiteissä.

Hyaluronihappo – on elintärkeä nivelnesteen viskositeetin ja elastisten iskuja vaimentavien ominaisuuksien ylläpitämiseksi

C-vitamiinilla on keskeinen rooli kollageenin tuotannossa, joka muodostaa rakenteellisen kehyksen elintärkeälle iskuja vaimentavalle rustolle.

Mangaani-, kupari- ja sinkkiglysinaatit ovat biosaatavia tärkeitä hivenainelähteitä, joilla on keskeinen rooli monissa nivelten terveyteen liittyvissä entsyymijärjestelmissä.

Magnesiumsulfaatti – tarjoaa magnesiumin lähteen tukemaan monia entsyymijärjestelmiä, jotka tukevat tuki- ja liikuntaelimistön toimintaa.

Mustapippuri – tarjoaa piperiinin lähteen, jonka uskotaan auttavan näiden tärkeiden ainesosien imeytymistä tukemaan nivelten terveyttä.

Kentucky Joint Super Strength Powder sisältää optimaaliset määrät näitä keskeisiä ainesosia, jotka tarjoavat olennaista ravitsemuksellista tukea rustolle ja auttavat ylläpitämään tervettä nivelnestettä, joka voitelee ja ravitsee niveltä, ylläpitää terveyttä ja elintärkeitä iskunvaimennusominaisuuksia kovassa työssä oleville nivelille.

Kentucky Joint Super Strength Powder auttaa myös tukemaan hevosen omia anti-inflammatorisia prosesseja ylläpitämään nivelten ja lihasten hyvinvointia korkean suorituskyvyn hevosilla.

Annostus: 500kg hevoselle ensimmäiset 10 päivää 35g ja sen jälkeen ylläpitoannostus 11,5g/pvä
700g riittää 60 päivää ylläpitoannostuksella

Paino 0,7 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet