Equine America Buteless Super Strength Powder 1,5kg

89,95 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Hevosten ja ponien ikääntyessä nivelissä ja lihaksissa saattaa alkaa näkyä kulumisen merkkejä, mikä voi vaikuttaa haitallisesti hyvinvointiin ja liikkuvuuteen.

Buteless Super Strength Powder on tehokas ravintolisä hevosen lihasten ja nivelten hyvinvointiin.

Buteless Super Strength sisältää runsaasti boswelliaa, MSM:ää, Yuccaa ja kurkumaa, jotka auttavat ylläpitämään normaalia tulehdusvastetta. Mukana on myös tärkeitä antioksidantteja E- ja C-vitamiineja sekä ginsengiä ja inkivääriä suojaamaan vapaita radikaaleja vastaan.

– Maukas pellavansiemenpohja, joka tarjoaa tärkeitä omega 3 -rasvahappoja.
– Vähäsokerinen joten sopii myös sokeriherkille hevosille ja poneille
–  Laajalti huippuratsastajien käyttämä hevosillaan maailmanlaajuisesti optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi
– BETA NOPS- ja UFAS-akkreditoitu, mikä varmistaa, että tuotteemme eivät sisällä kiellettyjä aineita ja sopivat FEI:n sääntöjen ja kilpailusääntöjen mukaan kilpaileville hevosille.

Boswellia – Boswellihappojen, erityisesti AKBA:n (asetyyli-11-keto-β-boswelliinihappo) on sekä ihmis- että eläintutkimuksissa osoitettu tukevan normaalia tulehdusreaktiota, mikä auttaa ylläpitämään suorituskykyä. Boswellia tarjoaa myös antioksidantteja ja muita tärkeitä fytokemikaaleja tukemaan nivelten terveyttä ja mukavuutta.

MSM – tarjoaa biologisesti saatavilla olevan rikin lähteen, joka tukee ja vahvistaa sidoksia ruston rakennematriisissa ja tukee myös normaalia tulehdusreaktiota.

Kurkuma (mustapippurilla ja pellavansiemenöljyllä imeytymisen edistämiseksi) – tarjoaa antioksidanttista tukea sekä normaalia tulehdusreaktiota. HUOM: Kurkumaa ei suositella syötettäväksi tiineille tammoille

Yucca – sisältää tärkeitä fytokemikaaleja, joita kutsutaan polyfenoleiksi, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

E- ja C-vitamiinit – ovat kaksi tärkeintä antioksidanttivitamiinia, jotka auttavat suojaamaan niveliä ja lihaksia vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Ginseng, inkivääri, rosmariini ja viinirypäleensiemenet – ovat kaikki luonnollisia, tehokkaita antioksidantteja ja tärkeitä hevosille, jotka kokevat suurta stressiä intensiivisen harjoituksen ja kilpailuohjelman sekä toistuvien matkojen vuoksi.

Omega 3 -rasvahapot – täysrasvaisista pellavansiemenistä, jotka auttavat tukemaan normaalia tulehdusvastetta sen lisäksi, että rasvahapoilla on myös keskeinen rooli immuunijärjestelmässä sekä ihon ja turkin terveydessä.

Käytetään usein Equine America Cortaflex SuperFenn Powderin kanssa.
Tutustu myös Equine America muihin tuotteisiin.

Paino 1,5 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet