Eclipse Nahkaöljy 400ml

11,95 

Nopeavaikutteinen, korkealaatuinen Eclipse nahkaöljy suihkepullossa.

Tuote on helppo käyttää. Sumuta suoraan nahkaan. Saavuttaa saumat ja taitteet, johon kankaalla levitettävä öljy ei pääse. Imeytyy helposti. Pehmentää nahkaa ja antaa pinnalle upean kiillon. Syvävaikutteinen ja tekee nahan pinnasta vettä hylkivän. Suojaa nahkaa kuivumiselta ja pitää samalla sen elastisena ja pidentää näin sen käyttöikää. Kun pyyhit ylimääräisen öljyn pois, niin saat upean kiillon nahalle jättämättä kalvoa nahan pinnalle.

Käy kaikelle nahalle kuten valjaille, satuloille, saappaille ja muille nahkatuotteille.

Varastossa

Kysy tuotteesta

Nopeavaikutteinen, korkealaatuinen nahkaöljy suihkepullossa. Tuote on helppo käyttää. Sumuta suoraan nahkaan. Saavuttaa saumat ja taitteet, johon kankaalla levitettävä öljy ei pääse. Imeytyy helposti. Pehmentää nahkaa ja antaa pinnalle upean kiillon. Syvävaikutteinen ja tekee nahan pinnasta vettä hylkivän. Suojaa nahkaa kuivumiselta ja pitää samalla sen elastisena ja pidentää näin sen käyttöikää. Kun pyyhit ylimääräisen öljyn pois, niin saat upean kiillon nahalle jättämättä kalvoa nahan pinnalle.

Käy kaikelle nahalle kuten valjaille, satuloille, saappaille ja muille nahkatuotteille.

Käyttöohjeet: Puhdista likainen nahka. Suihkuta koko käsiteltävä alue nahkaöljyllä ja anna kuivua 5-10 min. Pyyhi liiallinen öljy pois kuivalla liinalla. HUOM! Mikäli imeytymätön öljy jää nahan pinnalle pitkäksi ajaksi se on vaikea poistaa. RAVISTETTAVA!

Viimeksi katsotut tuotteet