Eclipse Arnika Gel 1L

Eclipse Arnika Gel 1L

22,90 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Puhdas Arnikatinktuura geelimaisessa muodossa arnikankukista. Sukupolvien tuntema hoitokeino, lihaksiston ja nivelten kivunlievittäjä. Sen verisuonistoa laajentava vaikutus hoitaa tehokkaasti kipeytynyttä lihaksistoa. Arnika geeli on tarkoitettu ulkoisiin vaurioihin. Se on luonnon oma ensiapu esim. turvotuksiin, mustelmien, ruhjevammoihin sekä rasitusvammoihin. Ulkoisesti käytettynä esim. tylppä vammojen hoitoon, se vahvistaa heikkoja hissuonia ja estää mustelmien ja verenpurkautumien muodustumista. Arnika montanakukka on tunnettu jo vuosisatoja vahvasta lämmittävästä sekä kipua lievittävästä vaikutuksestaan. Ei sisällä dopingaineita.

Eclipse Biofarmabin valmistama Arnika ja Arnika geeli omaavat korkean pitoisuuden Arnikauutetta ja on siksi toimiva ja tehokas valmiste! Arnikaa voi käyttää sekä hierontalinimenttinä että hauteena hevosen jänteisiin, niveliin ja nivelsiteisiin. Arnika geeli on syvävaikutteinen hierontalinimentti valmennuksessa oleville ja kilpaileville hevosille.

Koostumus: Arnikauute, isopropanoli, geelipohja.

Käyttöohje: Linimenttinä tai geelinä arnikaa hierotaan hoitoa vaativaan kohtaan ja pintelöidään mikäli mahdollista. Hierntalinimenttinä tehokas hevosen isoille lihasryhmille. Jänteille, nivelille ja nivelsiteiden hoitoon suosittelemme Eclipse Arnikaa.

Viimeksi katsotut tuotteet