Dodson & Horrel Alfalfa Oil Plus 18kg

39,95 

Myymälätuote

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

D&H Alfalfa Oil Plus on sekoitus silputtua, ravinteikasta sinimailasta ja laadukasta rypsiöljyä.

Terveellinen ja maittava proteiini- ja kuitulisä kaikentyyppisille hevosille osana muuta karkearehuruokintaa tai sellaisenaan.

Siinä on paljon korkea-luokkaista valkuaista, joka ylläpitää ja kasvattaa hevosen lihasmassaa hallitusti ja tarjoaa monipuolisesti hevosen tarvitsemia aminohappoja.

Sisältää runsaasti öljyä, joka antaa vatsaystävällistä, tasaisesti vapautuvaa lisäenergiaa ja lisäksi parantaa hevosen ihon ja karvan kuntoa.

Seoksen erittäin korkea kuitupitoisuus tarjoaa hidasta energiaa ja auttaa ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa sekä ehkäisee ahmimista.

Alfalfa on luonnostaan oivallinen ravinteiden, vitamiinien ja kivennäisten lähde sisältäen mm. runsaasti kalsiumia, joka auttaa hevosen luuston rakentumista ja vahvistumista sekä ruoansulatuksen ja lihaksiston toimintaa.

Ei lisättyä sokeria eikä melassia ja vain vähän tärkkelystä, joten sopii kaviokuumeesta kärsiville hevosille sekä helposti kuumenevien hevosten ruokintaan.

Rehu on käsitelty pölyämisen estämiseksi, mikä suojelee hevosen hengitysteitä.

Soveltuu erityisesti hevosille raskaassa harjoituksessa, joten on ihanteellinen tuote ravihevosille ja kenttä-, este-, koulu- ja kilparatsuille suorituskykyä ja lihaskuntoa parantamaan.

Sopii erinomaisesti myös jalostus- ja kasvatuskäyttöön, nuorille hevosille ja seniorihevosten ruokavalion osaksi tukemaan lihasmassan säilyttämistä ja ruoansulatusta.

Voidaan käyttää tarvittaessa alipainoisen hevosen painon kasvattamiseen kontrolloidusti tai parantamaan tarjottavan karkearehun laatua

 

Paino 18 kg (kilogramma)

Viimeksi katsotut tuotteet